Američka pevačica i modna dizajnerka Gven Stefani, koja je poznata kao deo grupe "No Doubt", proslavila je svoj 51. rođendan.

Njeni verni obožavatelji često je viđaju s osmehom na licu, iako život nije mazio ovu plavušu. Proživela je dosta teških ali i skandaloznih trenutaka. 

Skandal s bivšim

Gven Stefani danas uživa u ljubavi i na tom polju joj svetaju ruže, ali nije uvek bilo tako. 2002. Gven se udala za pevača Gavina Rosdelja (55) s kojim je dobila troje dece. Naime, par je dospeo u medije nakon što se saznalo kako je Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

gven sa bivsim muzem gavinom
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke bivšeg supruga Gavina Rosdelja i dadilje sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara. Pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

Gven Stefani se 90-ih proslavila kao vokal u rok grupi "No Doubt", a posle toga je nastavila solo karijeru, a za to vreme je izbacila nekoliko izuzetno uspešnih singlova poput "Cool", "Rich Girl", "Hollaback Girl" i druge...

Obožavateljka estetske hirurgije

Gven je američkim medijima poznata i po brojnim estetskim zahvatima. Na dodeli prošlogodišnjeg Gramija pojavila se s partnerom i kolegom, pevačem Blejkeom Šeltonom (45), a svojim izgledom šokirala je obožavatelje. Iako pevačica i u petoj deceniji drži do sebe, njeni obožavatelji nisu previše oduševljeni njenim zategnutim licem bez ijedne bore.

"O bože, šta je Gven Stefani uradila sa svojim licem?", "Plastična operacija koja je otišla u pogrešnom smeru", "Gven, prestani s plastičnim operacijama na svom licu", "Počinješ da izgledaš kao Madona", "99% fileri i 1% koža", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru.

Ranije je njen izgled komentarisao i stručnjak za plastičnu hirurgiju koji je zaključio kako Gven sigurno ide na filere jer su joj usne punije nego ranije.

"Cena tretmana varira, ali kako njoj novac nije problem, mislim da bira samo najbolje, pa je onda cena jednog tretmana oko 1.500 dolara, rekao je tada stručnjak.

gven stefani danas
Instagram 

Ljubav s Blejkom

Nakon što je u julu 2015. pevač objavio da se razvodi od Mirande, Stefani mu je pravila društvo u teškim trenucima, kao što je i on njoj. Zajedno su prebrodili bolne razvode, a zaljubili su se u žiriju šoua "The Voice".

- Spasio mi je život, izgovorila je Gven nekoliko puta o svome sadašnjem mužu.

gven i blejk
Instagram 

Blejk i Gven venčali su se nakon šest godina veze na Šeltonovom imanju u Oklahomi, a pevačica je kasnije na društvenim mrežama podelila prve fotografije s venčanja, koje se odvilo u kapeli koju je Blejk sam izradio za ovu priliku. Koliko se Gven menjala tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, Instagram Gven Stefani nekad i sad