Američki muzičar i bivši suprug pevačice Gven Stefani, Gevin Rosdejl navodno je pronašao novu ljubav i to s devojkom koja je čak šest godina mlađa od njegove ćerke.

Naime, strani mediji povezuju 55-godišnjeg Gevina s manekenkom i zvezdom stranice OnlyFans, 26-godišnjom Gven Singer, koja slučajno nosi isto ime kao i njegova bivša supruga od koje se razveo 2015. godine nakon što ju je prevario sa dadiljom.

Navodno se ovo dvoje zaljubljenih viđaju već četiri meseca, a to je potvrdio i njima blizak izvor.

"Gavin i Gven se jako sviđaju jedno drugome, druže se i zabavljaju. Poznaju se tek nekoliko meseci, ali stvari među njima dobro funkcionišu. Ona je predivna i puno muškaraca bi želelo da bude s njom, ali Gavin ju je zaista privukao, kao i ona njega", izjavio je izvor za "The Sun".

Dodao je i kako nigde ne žure i žele da stvari idu svojom tokom, ali da dosta vremena provode zajedno u Los Anđelesu. Ipak, mnogima je neverovatno koliko njegova nova devojka liči na njegovu bivšu suprugu sa plavom kosom. U galeriji pogledajte kako izgleda Gevinova nova devojka:

Roth Co. Photography(M3raz)/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, screenshoot/instagram Gven Singer izgled

Podsetimo, Gevin je prošle godine otkrio kako ima problema s pronalaskom nove devojke i da mu je bilo teško nakon razvoda.

"Stalno sam u tim nekim zeznutim odnosima. Pretpostavljam da mi takve stvari baš i ne idu. Razveo sam se, imao sam dugogodišnju devojku, ali to je sve propalo i nemam nikoga, iako svi misle da sam srećković. Ali opekao sam se zbog toga. Ne znam, možda mi je teško kao samohranom ocu kombinovati potragu za novom devojkom", izjavio je Gavin.

gavin rosdejl i gven stefani
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Gevin je čak tri godine varao Gven s dadiljom njihove dece Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim detetom, sinom Apolom, a zanimljivo je da se nekada najnesrećnija žena muzičke industrije, kako su je zvali, nedavno udala u tajnosti.

Pevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla nage fotografije i provokativne poruke Gavina i Mindi na porodičnom tabletu. Naime, Gevinov telefon se sinhronizovao s tabletom, a on to nije shvatio. Pitanje je koliko bi se to još dugo događalo Gven iza leđa da nije napravio takav "propust".

Osim trojice sinova koje je dobio s Gven, Gevin ima i 32-godišnju ćerku Dejzi Lav koju je dobio s dizajnerkoom Pearl Lowe.