Alis Evans i Joan Grifid dugo su smatrani za jedan od najsladnijih parova u Holivudu.

Zato je mnoge i iznenadila vest u januaru ove godine da se razvode nakon 14 godina braka.

Međutim, razvod je bio sve samo ne sporazuman, a Alis je nedavno javno obelodanila da ju je njen suprug, takođe glumac, Joan Grifid varao tri godine sa daleko mlađom ženom.

Par koji se upoznao na snimanju filma "102 dalmatinca" postao je meda svih stranih medija nakon ove njene izjave, a glumica se tu nije zaustavila.

alis evans i joan grifid
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia 

Sada je rešila i da progovori o torturi koju je trpela u braku, a na to je bila primorana nakon što su ljudi komentarisali da samo želi novac svog bivšeg supruga.

Alis je rekla da su odluku da prestane da se bavi glumom doneli zajedno, te da se složila sa tim da ona bude ta koja će da brine o deci, dok on zarađuje.

alis evans i joan grifid
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Međutim, ona je sad rekla da joj je finalna odluka nametnuta.

"Nisam ja napravila taj izbor", rekla je i dodala, "pristala sam da se povučem jer je u tom trenutku on zaradio više novca".

"Bilo mi je teško jer sam osećala kao da ne doprinosim porodici, a on je inspistirao da ne moram da radim", objasnila je glumica.

Inače, Alis je nedavno uslikana prvi put nakon skandala, a uprkos mišljenju mnogih da se sladi novonastalom situacijom, njen izgled nije ošao u korist toj tvrdnji.

Iako neko vreme već kuburi sa viškom kilograma, glumica je bila bleda, podbulog lica i nije ni nalik onoj Alis koju smo gledali nekad u brojnim filmovima.

alis evans
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koji epilog će priča imati na kraju ostaje da vidimo, ali kak ostvari stoje, pre bi trebal oda se pripremimo za još prljavog veša koji će bez sumnje ugledati svetlost dana.