Relja Popović i Nikolija Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Nedavno su postali roditelji po drugi put, a iako se činilo da žive život iz snova, pojavila se informacija da je Relja uhvaćen "na delu" sa nepoznatom plavušom dok je Nikolija bila kod kuće sa decom.

Informacija se pojavila na Tviteru, a nedugo nakon toga oglasio se i sam pevač te ih dodatno zbunio, dok je one malo upućenije slatko nasmejao.

"Relja Popović uhvaćen prošlog četvrtka u bioskopu u tržnom centru sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona je nosila masku sve vreme. Kada je pri izlaženju skontao da je provaljen, lik je bukvalno pobegao od nje. Ona ima kratku, plavu kosu", glasio je sporni tvit koji je pevač i podelio na svom storiju, a potom i priznao:

"Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku".

relja popovic priznao da ima novu devojku
printscreen/instagram 

Međutim, već u sledećem storiju obelodanio je o kome je reč, podelivši novu fotografiju svoje partnerke sa kratkom plavom kosom. "Moja nova devojka", kratko je napisao i nasmejao sve. 

Naime, Nikolija je nedavno napravila ogromnu promenu kada se ošišala na kratak bob, a sada se u međuvremenu i ofarbala u plavo, a fotku nove frizure okačila je danas na svoj Instagram.

Sporni Tviter nalog koji je objavio "proverenu" informaciju više ne postoji, ali Tviteraši nisu propustili priliku da prokomentarišu ceo slučaj. 

"Au, koji blam", "Uvek treba proveriti", "Malo je pobrkala lončiće", "Kako su se ljubili sve vreme ako je imala masku"... pisali su ljudi na račun tviterašice.

Ako ništa, barem su se svi dobro zabavili, a srećom, ovako nešto nije ugrozilo odnos slavnog para.