Relja Popović našao se u neprijatnoj situaciji zbog koje je morao da se oglasi na Instagramu, ali i da podeli čitavu prepisku.

Naime, reper je nedavno postao otac po drugi put, a poznato je da i on i Nikolija svoju intimu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Relja je poznat kao predan otac i kako je i sam isticao, ne voli da ga ometaju kada je sa proodicom, a upravo je to bio slučaj u situaciji kada su mu fanovi prišli sa namerom da se fotografišu.

relja popovic na meti kritika jer nije hteo da se fotografise sa fanovima
screenshoot/instagram 

"Ćao. Jesi li realan da nisi mogao, brate, na pet sekundi samo sliku jednu? Ništa više. Ne zna se da li ćemo drug i ja opet imati priliku da se slikamo sa tobom!", napisao je Relji razočarani fan.

Ubrzo je dobio i reperov odgovor.

relja popovic stori
printscreen/instagram 

"Zdravo. Slikam se sa svima i uvek. Ali, kad sam sa decom, ne slikam se ni sa kim. Tako da, nije to 5 sekundi, nego stvar pristojnosti i poštovanja. Veliki pozdrav!", istakao je reper, a fan je očigledno bio zadovoljan objašnjenjem.

"Nema veze, hvala ti što si bar rekao - 'ne mogu'. Hvala od srca!", odgovorio je.

Nakon toga, Relja je dodatno pojasnio situaciju:

"Već godinama ispoštujem svakoga uvek, čak i kada sam lošeg raspoloženja, itd. Ali, kada sam sa decom, bilo bi lepo da znate, da u tom trenutku nisam dostupan, ni za koga, osim za njih. Pozdrav i ljubav svima!", završio je reper i pobrao velike simpatije, jer je svoju porodicu stavio na prvo mesto, kako bi i trebalo.