Pre nekoliko dana, poznati estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović postali su roditelji još jedne devojčice. Već imaju ćerkicu Reu koja ima pet godina, a pevač je iste večeri imao zakazan koncert pa nije uspeo da napravi slavlje za porodicu i prijatelje.

Međutim, sinoć je pevač okupio najbliže i do zore slavio. Podsetimo, kako je vesti o rođenju drugog deteta dobio tik pred koncert, Relja je na koncertu zamolio publiku da skandira Nikolijino ime, a onda su zajedno otpevali pevačicinu omiljenu pesmu. Sve to je pevač snimio i objavio na Instagramu, tagujući Nikoliju.

relja popovic
Instagram 

"Moja ljubav Nikolija je meni rodila ćerku, hoću da je pozdravite najvećom bukom. Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu i drago mi je da ga delimo zajedno", vikao je Relja, a potom pustio pesmu od svoje izabranice "Nema limita".  Prijatelji srećnog tate podelili su njegovu fotografiju sa slavlja povodom rođenja druge ćerkice.

Na istoj poznati reper plače i briše suze, dok mu oni cepaju majicu, kakav je i običaj, a brojni prijatelji upućuju iskrene čestitke njemu i hrabroj mami Nikoliji Jovanović. A kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu, u nastavku teksta: