Pevački par Nikolija Jovanović i Relja Popović postali su juče roditelji po drugi put, a njihova porodica dobila je još jednog ženskog člana. Nikolija se porodila u Narodnom frontu, ali još nije poznato koje su ime dali drugoj ćerki.

Čim je pevač čuo radosne vesti počelo je slavlje tokom dana, ali je uveče ipak održao koncert, a u jednom trenutku je publiku zamolio da pozdrave bukom njegovu Nikoliju, a potom joj je uputio emotivne reči i pesmu.

"Moja ljubav Nikolija je meni rodila ćerku, hoću da je pozdravite najvećom bukom. Ovo je jedan od najleopših dana u mom životu i drago mi je da ga delimo zajedno", vikao je Relja, a potom pustio pesmu od svoje izabranice "Nema limit".

Prijatelji srećnog tate podelili su njegovu fotografiju sa slavlja povodom rođenja druge ćerkice.

Na istoj poznati reper plače i briše suze, dok mu oni cepaju majicu, kakav je i običaj, a brojni prijatelji upućuju iskrene čestitke njemu i hrabroj mami Nikoliji Jovanović.

relja popovic cestitke za rodjenje cerke
Instagram 

Nikolija i Relja nisu se venčali budući da njima papir o stupanju u brak ne predstavlja ništa bitno, a tome svedoći i činjenica da već godinama zajedno i imaju prelepu i idiličnu zajednicu. 

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images Nikolija Jovanović i Relja Popović