Relja Popović danas je jedan od najpoznatijih rep pevača, a trudi se da živi prilično mirnim, porodičnim životom.
Nedavno je postao otac po drugi put, kada se pevačica Nikolija Jovanović porodila, a njenu trudnoću dugo su skrivali.

Njegovi roditelji bili su čuveni umetnici, a za njegovog brata malo ko zna.

Ipak, koliko god svoj privatni život krio daleko od očiju javnosti, reper je zbog jedne velike drame u prošlosti za dlaku izbegao smrt. Naime, kao maturant ugostiteljsko-turističke, Relja je bio ranjen hicem iz pištolja u stomak, prenosili su mediji svojevremeno.

Sve se odvilo 2008. godine nedaleko od škole, kada je, prema tadašnjim navodima, drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg pod nadimkom Miško Pacov, vređao u obližnjem bifeu.

relja popovic o pucnjavi
Instagram 

Bio je operisan u Urgentnom centru, gde su mu lekari, boreći se za njegov život, odstranili bubreg i slezinu. Sa druge strane, Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva. Popović je u jednom intervjuu ispričao kako zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu onda kada je to želeo. Gotovo iz bolničkog kreveta, odlazio je na prijemni, ali po završetku nije uspeo da prođe dalje.

Na FDU sam polagao prijemni 2008… – zastao je.

U suštini, neki znaju, neki ne znaju. Ja sam 2008. bio upucan i onda sam, faktički, iz bolničkog kreveta dolazio to da polažem, bio u užem krugu i, onda me iz nekih njima poznatih razloga nisu primili. Navodno, zbog mog zdravstevnog stanja nije im ulivalo poverenje da ću dočekati septembar ili neku sledeću godinu. Tako da sam umesto toga upisao Fakultet za medije i komunikacije i nakon četiri godine sam upisao Akademiju umetnosti, glumu. Privatno. I to završio – ispričao je jednom prilikom u "Guglali smo".

Kako izgleda njegov ožiljak na stomaku danas, pogledajte u galeriji:

screenshoot/instagram Relja Popović ožiljak