"KAKO JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA?" Nikolija pokazala savršene obline i ravan stomak samo 3 nedelje nakon porođaja

Pevačica Nikolija Jovanović porodila se pre samo 3 nedelje, a sada je na svoj Instagram okačila fotografije u kupaćem kostimu i oduševila pratioce savršenom linijom.

screenshoot/instagram 

Nikolija Jovanović pre samo 3 nedelje postala je mama po drugi put, a do sada je uspela već jednom da iznenadi pratioce svojim izgledom.

Naime, nedavno je okačila fotografiju u topu i šortsu sa visokim strukom. našalivši se da "želi da se fotka dok još ima obline", međutim, sada je otišla korak dalje.

nikolija u topu i sortsu
printscreen/instagram 

Naime, ona je postavila dve nove fotke na kojima je u minijaturnom kupaćem kostimu, a pratioci su dobro morali da protljaju oči zbog onoga što vide.

nikolija jovanovic u kupacem
printscreen/instagram 

Iako se porodila pre samo 3 nedelje, na njenom telu nije bilo ni grama viška, već je izgledala kao da nikad i nije bila trudna.

nikolija nakon porodjaja
printscreen/instagram 

Vitak struk, zategnut stomak i noge bili su u prvom planu, a pevačicu obožavatelji obasipali komplimentima.

"Kako je moguće da ovako izgledaš", "Žena zmaj", "Boginja", "Blago Relji"... samo su neki od komplimentata ispod objave.

Pevačica je oduvek bila neko ko je aktivan i ko vodi računa o svojoj liniji, ali ovog puta ostavila je sve bez teksta, jer je činjenica da izgleda savršeno.

Kako izgleda samo 3 nedelje nakon porođaja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Nikolija Jovanović 3 nedelje nakon porođaja

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši