U današnje vreme više se priča o raskidima i razvodima, nego što ćete čuti da neki par traje i prevazilazi prepreke. Pogotovo među poznatima.

Zato i ne čudi što je ljubavna priča Nikolije Jovanović i Relje Popovića jedna od onih koja vraća nadu da parovi mogu da opstanu i da je, čak i ako ste zvezda, moguće sačuvati intimu samo za sebe.

Nedavno su dobili i drugu ćerku, a o svom odnosu retko su govorili javno. Iako svoju dugogodišnju vezu nisu krunisali brakom, njihov odnos je dokaz da papir ne znači i ljubav. Osim toga, ljubavna priča Nikolije i Relje je toliko skladna da ruši sve predrasude koje vladaju o estradnim vezama.

nikolija i relja postali su nedavno roditelji druge cerkice
ATA Images 

Njihova ljubav se razbuktala 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu "Alkohola litar", koji je tada Nikolija snimila u saradnji sa grupom Elitni odredi, u čijem je sastavu tada bio Relja.

Jednom prilikom, upravo Relja je otkrio kako je započeta njihova veza:

"Pre snimanja spota, jer smo prvo morali da snimimo pesmu, ja sam preuzeo inicijativu. Znao sam da je drugačije, a da je to to sam saznao vremenom. Treba vremena da upoznate osobu, da počnete da verujete toj osobi, da postanete prijatelji, da se volite, pa da čuvate ljubav, pa da čuvate brak, pa da čuvate dete. Kad sam je kolima vijao. Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava, ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava. Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče".

Ubrzo pošto su objavili da su zajedno, rastužili su fanove kada su otkrili da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Nakon toga su se sve ređe oglašavali u medijima, a Nikolija je jednom prilikom pred kamerama ipak otkrila čime ju je dečko osvojio i šta je zapravo bilo presudno da se među njima rodi ljubav.

relja i nikolija zajedno su od 2014 godine
Instagram 

"On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – magija", priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

"Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik", rekla je Nikolija svojevremeno u jednoj emisiji i dala svoje viđenje kako se muškarci ponašaju kada im se neka devojka dopada:

"Muškarci ne opisuju devojku koja im se sviđa. Ako je drugaru rekao da je video štikle na njoj i šta je obukla, od toga nema ništa. Vrlo ljubomorno čuvaju to za sebe."

Nikolija i Relja svoj skladni odnos ne eksponiraju putem društvenih mreža i medija, a pevačica je jednom prilikom istakla da je upravo to ono što je neophodno da bi brak funkcionisao.

"Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga", rekla je ona.

Šta je spojilo Nikoliju i Relju?

"Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše", rekla je jednom pevačica kada su joj postavili to pitanje, a kada je reč o izjavljivanju ljubavi, Nikolija je u jednom intervjuu za magazin Story izjavila:

"Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno."

Iako se oboje bave muzikom, Nikolija i Relja nisu snimili novi duet sve do pre dve godine, kada su objavili pesmu "Meduza", za koju su romantični spot snimili u Portugalu.

nikolija i relja objavili su spot 2019 za pesmu meduza
printscreen/youtube 

Tokom pandemije koronavirusa, Nikolija Jovanović objavila je i ekranizovala čak pet numera: "Stav milionera", "No plaky", "Nakit", "High life", "O bivšima".

Spotove je snimila u Izraelu, Parizu i voljenoj Atini, gde je provela dobar deo tinejdžerskih i fakultetskih dana.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images Nikolija Jovanović i Relja Popović