Ljubavni odnos započeli su krajem marta 2014. godine nakon što su poslovno sarađivali i snimili pesmu „Alkohola litar“. Jednom prilikom, Nikolija je otkrila da je zbog samo jedne Reljine rečenice znala da želi sa njim da provede ceo život, dok je popularni pevač istakao da je želeo da sve ide spontano.

„Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju, ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa i da pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo, i evo, prošlo je pet i po godina. Uvek je najlakše reći: „Sve sam spreman da uradim i uradio bih sve“, ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test da moram da uradim sve i svašta. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve“ rekao je Relja svojevremeno.

U februaru 2015. godine suočili su se sa gubitkom bebe, ali danas su ponosni roditelji ćerke Ree koju su dobili 2016. godine.

Danas, Nikolija i Relja važe za jedan od najskladnijih parova, a iako retko pričaju o svom odnosu, ovoga puta su otkrili neke zanimljive detalje. Gostujući u jednoj emisiji na IDJ televiziji, popularni par je otkrio da je poverenje ključ njihovog odnosa.

„Zaista ne proverevamo jedno drugome telefone, toga nema kod nas“, rekao je Relja i dodao:

„Jedini razlog zbog kojeg uzimam Nikolijin telefon je Tviter. Ja nemam tu društvenu mrežu, a užasno mi je zanimljiva. Zato uzimam Nikolijin telefon i iščitavam šta ko piše o nama, o društvenim i političkim temama“, rekao je Popović, dok se Nikolija nadovezala:

„Zaista ništa ne krijem, ni od Relje, ni od bilo koga, čak ni od sebe i to me jako, jako smiruje i čini srećnom i spokojnom, jer sam bukvalno otvorena knjiga“, rekla je ona.