Samo nekoliko dana nakon što je predstavila javnosti svoju novu pesmu sa Teya Dorom koju su snimile za "Južni vetar 2", Nikolija je odlučila da napravi još jedan boom najavivši još jedan projekat.

Pevačica koja je nedavno postala mama po 2. put u rekordnom roku je vratila vitku liniju, a u međuvremenu je i ošišala svoju dugu smeđu kosu. Međutim, sada se odlučila za još jednu promenu, te je svoju kosu ofarbala u plavo.

Poslednji put je bila plavuša 2016. godine, a svi su saglasni da joj ova promena frizure baš "leži". Nikolija je na svoj Instagram okačila fotografiju na kojoj pozira u crvenom vešu koji je malo toga ostavio mašti, a u opisu je napisala:

"Duša mi je divlja orhideja".

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da pratioci krenu sa komentarisanjem objave i udeljivanjem komplimenata pevačici. 

"Boginja", "Najbolja do sada", "Niki, dominiraš", "Uvek neki infarkt zadaš Balkanu", "Grmiš"... pisali su obožavatelji ispod fotografije koja je za manje od sat vremena skupila skoro 12.000 lajkova, a broj raste iz minuta u minut.

Mnogi su i uvereni da Nikolija priprema još neko iznenađenje te nestrpljivo očekuju najavu nove pesme ili sličnog projekta.