Popularna pevačica Nikolija Jovanović i mlada muzička nada Teya Dora imaju novi hit! Pevačice su snimile duet, numeru za nastavak filma "Južni vetar".

Pesma pod nazivom "Ulice" danas je imala svoju premijeru, a ako je suditi po komentarima koji se mogu pročitati na Jutjubu, nema sumnje da se ova numera mnogima dopala.

"Ovo nam je trebalo", "Bravo, pesma je hit", " Najjači soundtrack Južnog vetra do sada", "Hitčina", "Kakve žene", "Najjači duet ikada", samo su neki od komentara oduševljanih fanova.

Nikolija je u novom spotu pokazala svoju zanosnu figuru koju je za kratko vrema uspela da povrati nakon drugog porođaja.

nikolija i teya dora snimile pesmu za juzni vetar
Youtube 

Dvadesetšestogodišnja Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, jedna je od novijih imena na balkanskoj trep sceni, a u poslednjih nekoliko godina uspela je da skrene pažnju na sebe pisanjem muzike za pevačice Nikoliju i Natašu Bekvalac, ali i da snima samostalnu muziku.

teya dora
Youtube 

Jedan od njenih najvećih karijernih uspeha do sada, jeste rad na pesmama za seriju "Južni Vetar" o čemu je govorila za prvo izdanje magazina Wanted.

"Za svaku pesmu koju pišem dam svoj maksimum. Volim kada čujem demo u svojoj izvedbi i vežem se za skoro svaku pesmu na poseban način. „Pazi se“ je pesma koja mi je posebno prirasla za srce i koju sam zaista osetila. Žao mi je što je nisam ja otpevala. Jako mi je drago što sam na projektu izvodila svoju pesmu „Oluja“.

teya dora
Youtube 

Doduše, jedva čekam da publika čuje šta smo spremili za nastavak filma i serije. Serija „Južni vetar“ je novi nivo u domaćoj kinematografiji.

Mnogo mi se sviđa koncept spajanja muzike i filma/serije, a radnja serije je realna, emotivna i s razlogom najgledanija na Balkanu", rekla je mlada pevačica za Wanted.

nikolija i teya dora
Youtube