Popularna pevačica Gven Stefani i članica žirija šou programa "The Voice" konačno je srećna u ljubavi.

Nedavno se konačno udala za svog kolegu, muzičara Beljka Šeltona na intimnoj ceremoniji, a ne tako davno ceo svet gledao je kako se njen, naizgled srećan brak, raspada u paramparčad.

Pevačica se zahvaljujući bivšem suprugu, rokeru Gevinu Rosdejlu našla na neslavnoj listi slavnih dama koje su svoje supruge uhvatile u prevari. Naime, ona je sasvim slučajno, zahvaljujući tabletu koji oboje koriste, otkrila njegovu aferu sa dadiljom.

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, i to čak i u periodu kada je ona bila trudna sa njihovim trećkim detetom.

gevin rosdejli gven stefani nekad
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga, Gven je počela da radi kao sudija u "The voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

gven stefani blejk selton
printscreen/instagram 

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka. Javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

"Neverovatno mi je da nas je bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pevačica.

gven stefani i blejk selton danas
Instagram 

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

Ljubav su krunisali brakom ove godine u kapeli koju su izgradili na svom imanju, i čini se da je to-to ovaj put za oboje. A kako je Gven izgledala tom prilikom, ukoliko ste propustili možete pogledati u galeriji na kraju teksta.

Instagram Evo kako je Gven Stefani izgledala na venčanju sa Blejkom.