Adelinu novu pesmu mnogi su nazvali "himnom o razvodu", te ne čudi što se sa tolikim nesrpljenjem čekao ceo album.

Pevačica je nedavno organizovala "zabavu za preslušavanje", a nakon što su pesme konačno objavljene i našle se na svim striming servisima i Jutjubu, mnogima je posebno zapala "za uvo" traka broj devet.

Naime, dobro je poznato da je Adel na ovom albumu pevala o neuspelom braku sa bivšim suprugom Sajmonom Koneckijem. Iako je svih ovih godina tvrdila da je njen nekadašnji suprug prema njoj bio dobar, te da ju je "spasao" kada je bila u najgorem trenutku života, obožavatelji ga nikad nisu potpuno prihvatili i često se smatralo da je sa pevačicom samo zbog njenog novca.

adel i sajmon koncki
BVFU2 / Backgrid UK / Profimedia 

Ove priče su postale još glasnije nakon razvoda, kada mu je pripalo pola njenog bogatstva, odnosno 95 miliona dolara. Sajmon koji je vodio jednu humanitarnu organizaciju uglavnom je smatran neradnikom, ali to je Adel odlučno demantovala.

Zato su mnogi i bili izneađeni kada su čuli stihove u devetoj pesmi gde je pevačica svog nekadašnjeg supruga nazavala lenjivcem. Ona ga je iskritikovala u pesmi rekavši da je ne ceni.

adel
Youtube 

U stihovima pesme "Woman like me" čuje se:

"Biti samozadovoljan je najgora osobina, jesi li lud? Tako je tužno da čovek kao što si ti može biti tako lenj".

Pesmu je završila sa "Sada će neki drugi muškarac dobiti ljubav koju sam imala za tebe, jer te nije briga".

Fanovi su, malo je reći, bili potpuno šokirani otkrivenim, pogotovo jer je samo par dana ranije Adel u emisiji kod Opre Vinfri izjavila da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odosima i da je bio tu kad joj je bilo najteže, što se opet kosi sa onim o čemu je pevala na albumu. Ipak, kod Opre je i priznala da sa njm tek treba da priča o albumu, odnosno njegovom sadržaju.

adel kod opre vinfri
pritnscreen/youtube 

Tako se ispostavilo da je u svim onim glasinama svih ovih godina ipak bilo i istine, te da Sajmon ipak nije bio takav radnik i vrednica kakvom se predstavljao.