Prvom pesmom u poslednjih šest godina pod nazivom "Easy On Me" Adel otvara novi album čiji je datum izlaska otkrila. U baladi uz pratnju klavira Adel peva o povezanosti propalog braka i poteškoćama u njenom detinjstvu.

Reakcije obožavatelja su redom pozitivne, a jedan trenutak, u većinom crno-belom spotu, posebno je oduševio ljude. Reč je o trenutku kad se u takvom spotu pojavljuje boja.

"Ona je savršena, savršeno priča priču, savršeno peva", "Grammy je ponovo čeka", "Uvek uspeva savršeno da pretoči svoje emocije u pesmu", "Ovo će biti veliki hit", "Nakon ovog bih se i ja razvela", samo su neki od komentara.

adel easy on me
Youtube 

"Ali trenutak kad iz crno-bele pređe u boju... kako moćno", divili su se.

Inače, Adel je ranije objavila najavu za ovu pesmu i tako prikupila već milion pregleda.

Debitantski album slavne pevačice objavljen je 2008. godine i tada je nosio naziv "19". Tri godine kasnije, Adel je izdala album "21", a 2015. godine album "25".

adel
Youtube 

Iako je svoje obožavatelje dugo držala u neizvesnosti, Adel je potvrdila da će se album zvati "30", a nakon šest godina rada o njemu je pričala ovako:

"Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela sve ovo pre gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i doslednost kako bih se osećala sigurnom, baš kao i uvek. Pa ipak, svesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih nemira. Naučila sam brojne sjajne istine o sebi",rekla je Adel pa nastavila:

adel
Youtube 

Maknula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Otkrila sam neke zaista korisne i zdrave materijale sa kojim bih mogla započeti, ali sam i osećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osećala ovako mirno", napisala je Adel.