Nakon duge medijske pauze, popularna pevačica se vratila u punom sjaju. Fotografijama sa naslovnice novog broja magazina Vogue zapalila je društvene mreže, izgledom oduševila svoje obožavatelje ali i čitav svet, a novim tizerom za pesmu "Easy on Me" probudila je željno iščekivanje najvernijih fanova.

Bilo kako bilo, definitivno je da je u pevačicinom životu mnogo povoda za slavlje, a ovoga puta odlučila je da svoju pažnju posveti pratiocima.

Vikend je provela odgovarajući na pitanja svojih fanova, govoreći o novom albumu, a potom je usledilo nešto neočekivano. Kada je jedan pratilac upitao Adel sa koliko muškaraca je spavala, pevačica nije mogla da sakrije svoju zbunjenu reakciju.

Adel
Youtube 

 - Koji je moj broj? Šta to znači? - rekla je Adel koja je ovo pitanje vidno želela da ignoriše.

Njen odgovor ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

"Ona se samo pravi da ne zna šta su je pitali", "Niko ne pita Adel sa koliko ljudi je spavala", "Ne shvatam zašto je to pitao Adel", "Mogla je da odgovori šaljivo, a ne da se pravi luda", samo su neki od komentara na ovu temu.

Inače, Adel je nedavno priznala da su je veoma povređivali komentari na račun izgleda i neverovatne transformacije koju je postigla, ali da je to bio jedini put ka njenom izlečenju.