Slavna pevačica Adel nedavno se na NBA utakmici pojavila sa novim dečkom, a tom prilikom svi su bili oduševljeni njenim izgledom nakon što je smršala 50 kilograma.

U pitanju je uspešni košarkaški agent Pol Rič, a sada su isplivali detalji ove romanse.

Adel i agent košarkaša Lebrona Džejmsa navodno su u ljubavi još od maja, piše Page Six, ali navode da njihova veza ipak nije ozbiljna.

Pevačica i njen dečko pre nekoliko dana ponovno su viđeni zajedno, ovog puta na sastanku sa još jednim parom u Njujorku. Navodno su pri ulasku u restoran razmenjivali nežnosti i delovali su veoma srećno.

adel i pol ric
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- To nije ništa jako ozbiljno, ali se dobro zabavljaju - rekao je pouzdani izvor za People i dodao da oni imaju nekoliki zajedničkih prijatelja zbog čega provode zajedno još više vremena.

Adel su još prethodne godine povezivali s američkim reperom Skepta, iako su viđani zajedno, pevačica se nije oglašavača o privatnom životu.

A da osim muzike voli i sport, Adel je otkrila nedavno na svojem Instagram profilu. Naime, uoči nedavno održanog finala Evropskog fudbalskog prvenstva bodrila je svoje u dresu engleske reprezentacije.

Youtube Adel s novim dečkom

Adel je pet godina bila u braku sa Sajmonom Konecki (46), od kog se nedavno razvela. Par ima osmogodišnjeg sina, a ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da su uspeli da izbegnu advokate i putem dogovora su podelili pevačicino bogatstvo od 190 miliona dolara.