Pre par dana pevačica Adel uslikana je na NBA utakmici, a društvo joj je pravio njen novi dečko Rič Pol. Njihove zajedničke fotografije obišle su svet u trenu, a svi su se složili kako pevačica blista.

Amerikanac i Engleskinja sedeli su jedno kraj drugog u Finiksu, a novinar ESPN-a Brajan Vindhorst otkrio je da su oni u vezi.

Ovo je prvi put da su se pojavili u javnosti zajedno. Ovo će biti svuda po tabloidima sutra, posebno u Engleskoj”, objavio je novinar.

Njen novi dečko, Rič Pol je svoj mega uspešan posao košarkaškog agenta započeo tako što je prodavao stare dresove, pa je 2003. godine postao partner Džejmsu i tako izgradio svoju imperiju.

adel sa novim deckom
Youtube 

Sportski agent Rič Pol zastupa mnoge zvezde poput Lebrona Džejmsa, Bena Simonsa i drugih. Procenjuje se da je “težak” 46 miliona dolara, pa sa igračima koje zastupa sklapa ugovore veće od milijardu dolara.

Na Forbsovoj listi najmoćnijih sportskih agenata koja je objavljena 2020. godine našao se na 9. mestu, te je bio drugi najmoćniji agent koji posluje u košarci.

Osim toga što je zanosno zgodna, moglo se primetiti da je pevačica blistala. Kosa joj je nešto duža nego ranije, a na utakmicu je došla u svedenom izdanju crno-bež tonova i visokim potpeticama.

Adel je čitav meč provela u sjajnom raspoloženju i vatreno je navijala za svoj omiljeni tim – Finiks Sans.

Podsetimo, Adel se za Sajmona Koneckog udala 2018. godine, a samo godinu dana kasnije ipak odlučila da se razvede. Njih dvoje razišli su se u aprilu 2019. godine, a papire za razvod braka podneli u septembru iste.

Kako navode strani mediji, par ima zajedničko starateljstvo nad osmogodišnjim sinom Anđelom. Prethodnih dana šuškalo se da je Adel u vezi sa reperom Skeptom.

Youtube Adel s novim dečkom