Slavna Adel je nakon gubitka neverovatnih 50 kilograma odlučila da je vreme da ponovo pronađe sreću ljubavnim odnosima.

Nakon nekoliko dana šuškanja, 33-ogodišnja Britanka potvrdila je vezu s agentom slavnog LeBrona Jamesa, Ričom Polom. Naime, par je snimljen u jednom njujorškom restoranu, a uhvaćeni su dok su se grlili i smeškali jedno drugome.

Podsetimo, Adel se razvela od supruga Sajmona Koneckog s kojim ima sina Angela Adkinsa. Par je u braku bio pet godina, a odlučili su da zajedničkim snagama odgajaju sina.

Ubrzo nakon ljubavnog brodoloma, pevačica je počela drastično mršaviti, a nakon nekog vremena se povukla iz javnosti, a njena fotografija povodom 33. rođendana na kojoj prikazuje svoj trenutni izgled, šokirala je ceo svet. I dok je više onih koji su oduševljeni njenom transformacijom, postoje i oni koji negoduju zbog toga.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Adel i Rič Pol

Naime, deo obožavatelja joj zamera da više nije "stara Adel" u koju su se zaljubili nego neka potpuno druga osoba, a nekima je čak zasmetalo i što je počela mršaviti nakon raspada braka. Takvi smatraju da je to trebala učiniti dok je imala prsten na ruci, što je zaista previše sebično obzirom da razlozi njene kilaže nisu poznati.

adel smrsala 50 kilograma
Instagram 

Bilo kako bilo, Adel izgleda srećnije i bolje nego ikad, a to je uvek lepo videti!