Pevačica Adel napokon je potvrdila nagađanja da je u vezi sa Ričom Polom, najpoznatijim košarkaškim agentom na svetu. O njihovoj vezi pisalo se nedeljama unazad, a slavna muzička zvezda je sada i javno obelodanila vezu sa Ričom Polom.

Naime, Adel je na svom Instagramu objavila niz fotografija s venčanja NBA košarkaša Entonija Dejvisa koje je održano ovog vikenda, a na kojem je bila sa svojim partnerom.

Uz objavu je dodala samo emotikon srca, a fanovi su joj uputili komplimente na račun izgleda.

"Predivna", "Najlepša", "Kakva žena", "Divan par", "Izgledaš neverovatno", "Ona sija", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod pevačicine objave čije su slike za manje od 24 časa skupile preko šest miliona lajkova.

Brojni fanovi uputili su joj i pitanja na račun novog albuma koje je interesovalo kada će nove pesme ugledati svetlost dana. 

Inače, britanski mediji najavili su Adelin povratk na scenu nakon četiri godine pauze. Izvor blizak pevačici otkrio je za britanski Mirror da je u pripremi njen novi album koji bi trebao izaći do Božića, nakon kojeg navodno planira i povratnički koncert u Las Vegasu.

Youtube, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Adel