Britanska pevačica Adele  početkom godine konačno je privela kraju svoj razvod od milijardera Sajmona Konekija s kojim je u braku od pet godina dobila sina Ejndžela.

Pevačica nije dugo bila sama. Naime, ona je u julu počela da se zabavlja sa sportskim agentom Polom Ričijem, čiji je najpoznatiji klijent košarkaš LeBron Džejms.

Par je prvi put snimljen zajedno upravo na NBA utakmici, gde im je slavni košarkaš pravio društvo na tribinama, a sada su uslikani kako odlaze s rođendanske proslave njegove supruge Savane Džejms.

adel paparaco
ShotbyNYP/AlexJR/007 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Adele je za tu priliku obukla dugačku strukiranu haljinu s dubokim dekolteom. Ova toaleta istakla je pevačicinu nikad vitkiju figuru nakon što je smršala preko 45 kilograma, a poglede je plinio i njen markantni dečko.

Pol se nije obazirao na paparece, dok je Adel sve vreme pokušava da sakrije lice iza torbice. 

Pre nego što se saznalo za njenu vezu s agentom, Adel su mediji povezivali s britanskim reperom Skeptom i to je bilo prvi put da se spominje njen ljubavni život nakon razvoda.

adel, paparaco
ShotbyNYP/AlexJR/007 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za Pola se šuškalo da je bio u ozbiljnoj vezi s bivšom suprugom glumca Tobija Megvajera - Dženifer Majer.  

U jednom od intervjua koji je pre nekoliko meseci dao za The New Yorker, Pol je otkrio kako se druži s jednom velikom pop-zvezdom, ali tvrdio je da je slobodan.

"Nismo u vezi, slobodan sam. Napišite to", izjavio je tada jedan od najuspešnijih sportskih agenta.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Adel s novim dečkom