Slavna pevačica Adel krasi naslovnicu novog broja magazina Vogue, a njene slike bukvalno izazvala pometnju na internetu! Adel je pre samo nekoliko dana na Tviteru objavila tizer za novu pesmu "Easy on Me", koja bi trebalo da izađe 15. oktobra, što je ujedno bila i najava za njen veliki povratak.

Fanovima je bilo i više nego jasno da se  "nešto kuva" i nakon što su širom sveta osvanuli plakati s natpisom "30". Mnogi smatraju da bi upravo to mogao biti naziv njenog četvrtog studijskog albuma, budući da je do sada objavila albume "19" (2008.), "21" (2011.) i "25" (2015. godine).

Postoji velika verovatnoća da će se sledeći zvati "30" jer je Adele imala toliko godina kada se razišla s bivšim suprugom Sajmonom Koneckim.

Dobitnica šest Gremija izgleda neverovatno na novim fotografijama koje krase magazin Vogue, a posle duge mdijske pauze, u intervjuu za pomenuti magazin pričala je o privatnom životu, procesu ozdravljenja nakon razvoda i novoj muzici kojom je rešila da otkrije svoju stranu priče.

"Osećam se kao da je ovaj album samouništenje, zatim samorefleksija i na kraju put ka samoiskupljenju. Konačno sam spremna, zaista želim da ljudi ovoga pita čuju moju stranu priče", započela je Adel za Vogue.

Dodala je da je novi album delimična posveta njenom devetogodišnjem sinu Angelu i njegovom odrastanju.

"Samo sam imala osećaj da želim da mu kroz ovaj zapis, kada bude imao dvadeset ili trideset godina, objasnim ko sam i zašto sam dobrovoljno odlučila da mu uzdrmam ceo život u potrazi sa sopstevnom srećom", rekla je pevačica.

Adel je iskreno porgovorila i o razlozima razvoda od Sajmona Koneckog, nakon što su se u medijima pojavljivala mnoga nagađanja.

"Jednostavno sam osećala da više nisam srećna. Niko od nas nije učinio ništa loše, nismo povredili jedno drugo ili nešto slično. Samo sam želela da moj sin odrasta u okruženju u kom ima ljubavi, u kom sam voljena i u kom ja volim", dodala je Adel.

Što se tiče komentara na njeno telo i neverovatnu tranformaciju, Adel je priznala da joj je bilo neverovatno teško da sluša pojedine komentare na račun novog izgleda.

"Moje telo i moj izgled komentarisani su tokom cele moje karijere, ne dešava se to samo sada. Razumem zašto je to šok, razumem da su neke žene posebno povređene. Vizuelno sam predstavljala mnogo žena koje su se poistovećivale sa mnom, ali ja sam i dalje ista osoba.

Čula sam najbrutalnije komentare o mom novom izgledu, što me je veoma povredilo", iskrena je bila pevačica.

"Nikada se zapravo nije radilo o gubitku kilograma, već o tome da da je to bilo moje izlečenje. Vežbanje mi je pomagalo sa anksioznošću koja je bila sve prisutnija.

Trening mi je pomagao da se osećam bolje, a onda sam postala zavisna od toga. Sada vežbam dva ili tri puta dnevno" završila je svoju priču Adel.