Prva pesma sa novog albuma "30" po nazivom "Easy on me" obara sve rekorde slušanosti, a Adel u ovoj baladi uz pratnju klavira peva o povezanosti propalog braka i poteškoćama u njenom detinjstvu.

Adele i Sajmon Konecki počeli su da se zabavljaju 2011. godine. Dokumenti podneti sudu ukazuju na to da su se venčali uoči njenog 30. rođendana, maja 2018. Njena 30. rođendanska zabava na temu Titanika bila je zapravo venčanje.

Par je objavio da su se rastali u aprilu 2019. godine, ali je pevačica to objavila mnogo kasnije nego što se razdvajanje zaista dogodilo.

"Venčali smo se kad sam imala 30 godina, a onda sam otišla. Neću zalaziti u te detalje. Samo znajte sam postiđena. Ovo je vrlo sramno. Nije prošlo dugo", rekla je Adel.

Ona je jednom intervjueru rekla da joj je uvod njene "himne o raskidu", "Easy On Me", došao pod tušem 2018. godine, što znači da je veza završena u periodu od najviše sedam meseci.

adel
Youtube 

"Niko od nas nije učinio ništa loše. Niko od nas nije povredio onog drugog ili nešto slično. Bilo je samo: "Želim da moj sin vidi da zaista volim i da budem voljena". Zaista mi je važno. Od tada sam na svom putu da pronađem svoju pravu sreću", izjavila je pevačica.

adel i sajmon konecki
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Adel je rekla i da je njen razvod rezultat planetarnih preokreta. Govoreći o proteklih šest godina, ona je navela svoj "povratak Saturna", što znači da se planeta vratila u položaj u kojem se nalazila kada se rodila. Takođe je pokazala tetovažu na Saturna na zglobu.

"Pogodio me je povratak Saturna. Kada se desi, to može da vam poljulja život. To vas pomalo uzdrma, pa se zapitate "ko sam ja? Šta želim da uradim? Šta me čini srećnim?" Sve te stvari", navela je Adel.

Adele je rekla da je imala anksiozne napade 2019. godine i morala je da se odlazi na terapije i posveti se meditacaijama i brzi o sebi.

"Moj terapeut mi je rekao da moram da sedim sa svojim malim "sedmogodišnjim ja". Zato što sam ostala sama. I morala sam da sednem sa njom i zaista razgovaram kako sam se osećala dok sam odrastala i problemima sa mojim ocem, što sam izbegavala do sada.

Niste sigurni da li vas voli neko ko bi trebalo da vas voli i ne daje vam prioritet u bilo kom svojstvu dok ste mali, pretpostavljate i navikavate se na to", ispričala je najpopularnija pevačica svoje unutrašnje borbe.

adel
Youtube 

"Dakle, moj odnos sa muškarcima, uopšte, ceo moj život, bio je:"Ti ćeš povrediti mene, ali ću ja prvo povrediti tebe. To je prosto otrovno i sprečava me da zaista nađem sreću", poverila se Adel.

Adele zaslugu za izvanredan gubitak od 100 kilograma pripisuje, ne dijeti, već ličnom treneru Gregu Mieleu, koga viđa gotovo svaki dan u teretani u zapadnom Holivudu.

Miele je takođe kvalifikovani holistički terapeut i savetnik za ishranu. Proveo je pet godina putujući svetom sa Džej-Z-jem, Adelinim prijateljem preko Bijonse.

"Shvatila sam da tokom vežbanja nisam imala nikakvu anksioznost. Nikada se nije radilo o gubitku težine. Pomislila sam: "Ako mogu da učinim svoje telo fizički jakim, onda možda jednog dana mogu fizički ojačati svoje emocije i um", rekla je tada Adel i dodala da je postala veoma zavisna od toga, te da trenira dva ili tri puta dnevno čak.