Možda je Adel finalizirala svoj razvod ove godine, ali ako je verovati stranim navodima, izgleda je da je rešila da ponovo prošeta do oltara.

Naime, paparaci su pevačicu nedavno uslikali na putu do restorana gde je trebalo da se nađe sa svojim menadžerom i dečkom, a od trenutka kada su se fotografije pojavile ne internetu, obožavatelji su ubeđeni da se pevačica verila u tajnosti.

Razlog za insinuacije je specifičan prsten koji do sada nije nosila, a pogotovo ne na tom prstu.

Podsetimo, poslednjih meseci ceo svet je brujao o fantastičnoj transformaciji pevačice koja je uspela da skine čak 50 kilograma.

Nakon toga povezivali su je sa kontroveznim reperom Skeptom, ali je to odlučno demantovala, da bi se ispostavilo da je u vezi sa košarkaškim agentom i milionerom Ričom Polom.

adel ric pol
Youtube 

Fanovi su saglasni da pevačic davno tako dobro nije izgledala, ali i da joj je biznismen uspeo da vrati osmeh na lice nakon više nego mučnog razvoda sa bivšim suprugom.

Koliko joj je lepo u novoj vezi Adel je i sama potvrdila u nedavnom intervjuu za "Vogue" kada je nekoliko puta ponovila da "obožava da je u njegovom društvu" i da "voli sve u vezi njega".

Ostaje da vidimo da li je pevačica zaista ponovo rekla to sudbonosno "da" ili je ovo ipak samo slučajnost. Bilo kako bilo, Adel blista u poslednje vreme, a još njenih fotograifija i koliko se promenila u poslednjih godinu dana, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Adel je smršala ćak 40 kilograma