Pevačica Adel nedavno je izbacila novi singl "Easy on me" koji obara sve rekorde slušanosti, a sada konačno planira i da se vrati i nastupima koje njeni fanovi željno isčekuju.

Pevačica je najavila termine koncerata koji će se održati sledeće godine, međutim, kada se saznalo koliko će koštati ulaznice, i to one najjeftinije, mnogima je pao mrak na oči zbog čega se uveliko polemiše na društvenim mrežama.

"Razmišljam se između kupovine karata za Adelin koncert ili čekanja narednih 40 godina da njen hologram održi koncert za trećinu cene", glasio je samo jedan od hiljada komentara koji su se mogli pročitati nakon što je pevačica objavila datume nastupa koji će se održati 2022. godine u Londonu.

Cene su, malo je reći, paprene, a u zavisnosti od toga odakle žele da prate koncert potrebno je izdvojiti od 12.500 pa sve do neverovatnih 77.750 dinara.

U prodaji će biti 4 vrste karata. Najjeftinije su 12.500, a potom slede nešto skuplje od 15.440, dok će Gold ulaznice biti prodavane po ceni od 37.850 dinara. Najskuplje su na VIP terasi od rekordnih 77.750 dinara.

Međutim, iako je danas jedna od najvećih i najboljih pevačica svih vremena, a njen koncert svi željno isčekuju već 4 godine, obožavatelji ipak smatraju da je cena ulaznica preterana.

"Volim Adel, ali definitivno neću da platim ovoliko za kartu", "Ko danas još može tek tako da izdvoji toliko novac samo za jedan koncert", "5 dana odmora u Grčkoj platio sam manje nego što košta koncert Adel", "Ponestalo joj para, pa udri po sirotinji", "Da se nije malo precenila"... pisali su razočarani obožavatelji na mrežama.

adel papreno naplacuje ulaznice za koncert
Youtube 

Ostaje da vidimo da li će ipak Adel oslušnuti kritike svojih fanova i korigovati cene, jer polako ali sigurno komplimente na račun izgleda menjaju kritike i epitet "gramzive".