Nije tajna da da svaki Oprin intervju donosi milione dolara.

Međutim, nakon priče sa Megan Markl i Harijem, ove godine možda je najviše pažnje privukao i intervju sa Adel o kome danima bruje i mreže i mediji.

Pevačica je otkrila brojne škakljive detalje o sebi i svom životu, a šuška se da je za to i bogato nagrađena. Naime, kako prenose američki mediji, CBS mreža će samo od intervjua zaraditi više od 100 miliona dolara.

"Ona može da kaže da je bila tamo besplatno, ali CBS će zbog njenih pesama i prava zaraditi", rekao je izvor za Daily Mail.

adel sa oprom vinfri
pritnscreen/youtube 

"Za Adel je to jednostavno fantastičan posao. Promoviše novi album i kući ide s lepom zaradom", dodao je.

Mnogi su nakon intervjua komentarisali da je Adel vratila sav novac koji je dala svom suprugu, te da je i te kako profitirala.

adel
printscreen/youtube 

Takođe se navidi da je intervju sa Adel bio ne samo gledaniji od onog sa Harijem i Megan, već je doneo i više novca. Tada se pisalo da su Megan i Hari uzeli samo po 7 miliona dolara.

Podsetimo, u intervjuu je Adel progovorila o braku sa bivšim suprugom, razvodu, ali i o odnosu sa pokojnim ocem koji je bio težak alkoholičar. Dotakla se i novog albuma i otkrila da je malo falilo da pesme nikad ne ugledaju svetlo dana.

Takođe, duže vreme se pričalo da je nakon mršavljenja izgubila svoje visoke tonove, što je pevačica i te kako demantovala otpevavši sve visoke deonice bez problema.