Prijanka Čopra i Nik Džonas od samog početka veze, a potom i braka bili su "trn u oku" mnogima, na prvom mestu zbog razlike u godinama, a potom i zbog izgleda, te se neretko moglo pročitati da su poput "majke i sina".

Ipak, činilo se da njihovu ljubav ništa nije moglo da poremeti. Sve do sada.

Lepa glumica skinula je prezime "Džonas" sa svih društvenih mreža, i time podgrejala glasine da nešto u njihovom odnosu ipak nije kako treba.

Mnogi su bili iznenađeni ako se uzme u obzir da su uvek delovali skladno i zaljubljeno, te često i javno izražavali svoju ljubav.

prijanka copra instagram
pritnscreen/instagram 

Takođe, postavljalo se i pitanje, ako je sve okej, zašto to radi sada, tik pred treću godišnjicu. 

"Ljudi znaju ko je Prijanka Čopra. Nema potrebe da vraćaš "devojačko" prezime, da te slučajno ne bi gledali samo kao Džonasovu ženu", glasio je jedan od hiljada komentara na socijalnim mrežama.

Inače, par će uskoro proslaviti treću godišnjicu veze, a do skora se činilo da je u njihovom odnosu sve bajkovito kao na početku. Bivša Mis sveta počela je da se zabalja sa muzičarem Nikom Džonasom u maju 2017. godine, a samo dva meseca kasnije ju je zaprosio.

prijanka dopra i nik dzonas
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pre nego je što zaprosio zanosnu suprugu, Nik je zatvorio jednu prodavnicu slavnog Tiffanyja u Londonu kako bi pronašao savršeni prsten za svoju partnerku koja je od njega starija čak 10 godina. Par vodi miran život, a neko vreme se čak šuškalo i da očekuju prinovu, iako su to bile samo glasine.

Nakon što se na mrežama podigla poprilična "halabuka" Prijanka je rešila da stavi tačku na priče o razvodu nakon što je komentarisala video svog supruga dok vežba uz veoma zavodljiv komentar.

nik dzonas
printscreen/instagram 

"Dođavola! Upravo sam umrla u tvom naručju…" napisala je Čopra, zajedno sa emodžijima sa očima u obliku srca.

prijanka copra komentar
printscreen/instagram 

Ipak, s obzirom da još uvek nije poznat razlog zašto je Prijanka skinula muževljevo prezime, teorije nisu prestale da kolaju mrežama. 

"Deluje kao da je ovo uradila namerno samo da se ne bi pričalo o tome što više ne želi da nosi prezime muža", "Nevolje u raju definitivno", "Skineš prezime posle tri godine i onda kao "jao mužu baš si zgodan" i onda treba da ti verujemo da je sve okej"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati.

prijanka copra
Shutterstock 

Ipak, šta je od svega ovoga istina, i da li je zaista došlo do prezasićenja u braku ili je ovo samo poslovni potez Prijanke pokazaće vreme, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li vam deluju kao par koji je pred razvodom, kako se priča:

Shutterstock Pogledajte kako izgleda slavni par