Prijanka Čopra (39) i njen 10 godina mlađi muž Nik Džonas privlače poglede gde god se pojave, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put.

Naime, glumica i pevač su uživali u porodičnom ručku u londonskom restoranu u društvu Prijankine majke Madu i još jedne žene.

Slavni par bio je u ležernom izdanju i jako dobro raspoloženi, pa se tako nisu mogli suzdržati od razmjnjivanja nježnosti. Ljubili su se i grlili, ali i pravili selfi fotke.

prijanka i nik
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Prijanka i Nik vezu su započeli 2018., a Nik je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva meseca veze, posle čega su se u decembru venčali u Indiji.

Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcioniše uprkos velikoj razlici u godinama, zbog koje su neretko bili i tema ismejavanja i komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par. Slavlje je trajalo tri dana, a par se tada našao na udaru kritika uduruženja PETA zbog korišćenja životinja poput slonova u ceremoniji, a Prijanka se i nekoliko puta presvlačila u raskošne haljine, što su mnogi ocenili kao preterivanje.

nik i prijanka na vencanju
Instagram 

Prijanka je nedavno progovorila o važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno, pa se uopšte ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpanih rasporeda.

prijanka i nik
imageSPACE/Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

"Vidimo se svake tri nedelje. Bez obzira na to gde smo u tom trenutku u svetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mesečno i zajedno smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli", objasnila je glumica, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Prijanka i Nik