Za Kim Besindžer dugo se tvrdilo da je najlepša Bondova devojka svih vremena.

Na čari lepotice koja je harala osamdesetih retko ko je mogao ostati ravnodušan, a lepo lice i nestvarno telo obezbedili su joj titulu seks-simbola.

Bila je rado viđen gost na svim događajima, i tiha patnja mnogih muškaraca, ali nažalost, stvari su se promenile. U godinama koje slede sve više je praktikovala usluge plastične hirurgije, a od nekadašnje lepotice gotovo ništa nije ostalo.

S obzirom da ju je u poslednje vreme gotovo nemoguće videti u javnosti, svi su bili iznenađeni kada su je paparaci konačno uslikali nedavno od teretane koju posećuje. 

kim besindzer
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Rasčupane kose, nenašminkana, vidno deformisanog lica usled brojnih estetskih zahvata... malo je reći da je nekadašnju lepoticu teško prepoznati. 

Kim je zapravo svoju karijeru započela izborima za mis, a iako nije uspevala da pobedi, otvorila su joj se vrata modelinga, te je sedamdesetih bila jedna od plaćenijih manekenki. Ipak, njen san bio je gluma, zbog čega se čak i preselila u Los Anđeles.

Međutim, lepa plavuša imala je ogromnih problema sa napadima panike, zbog kojih u jednom trenutku nije izlazila iz kuće punih 6 meseci. Srećom, uspela je da skupi snagu i nastupi u seriji "Čarlijevi anđeli"koji je bio i njen prvi nastup za TV koji joj je vratio veru u sebe i podigao samopouzdanje.

kim besindzer
- / United Archives / Profimedia 

Ubrzo je Kim Besindžer postala Bondova devojka u filmu "Nikad ne reci nikad", a ostalo je istorija - ceo svet ju je obožavao, a ona je gotovo preko noći postala glavna tema svih medija.

Sa druge strane, svima je bio zanimljiv i njen ljubavni život. Bila je u braku sa šminkerom Ronom Sanderom u periodu od 1980-1988. godine i već tada je pokazala znake mentalne bolesti. Poznata glumica je razvila agorafobiju, strah od ljudi i prostora i pretrpela je tešku epizodu u supermarketu, gde je doživela stravičan panični napad i nije izlazila iz kuće mesecima.

Nakon toga bila je us trastvenoj vezi sa Ričardom Girom. U to vreme povukla je i neke rizične poslovne poteze i izgubila ogroman novac zbog čega je proglasila bankrot.

Ipak, njen život pojaviše je obeležio glumac Alek Boldvin sa kojim je snimala film "The Marrying Man", a tri godine kasnije postali su par. Kim je bila ludo zaljubljena u njega, a 1995. godine dobili su ćerku Ajrland.

kim besindzer alek boldvin
Shutterstock 

Međutim, krajem devedesetih brak im je upao u krizu, nakon čega su se razišli. Ogromna ljubav pretvorila se u javna prepucavanja, svađe i borbu za starateljstvo.

Srećom, poslednjih godina su "spustili" loptu, a odnosi više nisu zategnuti ni između Boldvina i ćerke koju je ranije i vređao u javnosti.

alek boldvin i ajrland boldvin
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

Kim danas retko ko bi prepoznao s obzirom da je bespotrebnim operacijama potpuno izmenila lik, te su najčešći komentari da izgleda "plastično i izveštačeno", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta i procenite i sami da li je ili ne preterala sa operacijama.

IFA Film / United Archives / Profimedia, Moonlight Productions / Warner B / AFP / Profimedia Pogledajte kako Kim Besindžer danas izgleda i koliko se promenila za sve ove godine.