Šezdesetdvogodišnji glumac opet je postao otac. Šesto dete sa suprugom Hilarijom Tomas, stiglo je samo pet meseci nakon što je na svet donela njihovog sina

Naime, Alek i Hilarija Boldvin su dobili ćerku Luciju koju je rodila surogat majka.

Srećni roditelji su podelili na instagram profilu sliku novorođene bebe u društvu starije braće i sestara, a opisu fotografije su se pohvalili da im se ostvarila želja da imaju veliku porodicu.
Komentari na ovoj društvenoj mreži razbesneli su poznatog glumca i naterali ga da započne raspravu odgovarajući na komentare svojih pratioca. 

hilari boldvin sa decom
Instagram 

Društvene mreže preplavili su komentari poput ''Kako je to moguće?'', ''Šta vi to radite?'', ''Da li ste normalni?'', ''Čije je ovo dete?'', ''Ko je rodio ovo dete?'', ''Deca su vam postala mamac za slavu!''.

Izgleda da su ovi komentari ozbiljno potresli poznatog glumca, pa se Alek otrgao kontroli i počeo besno da odgovara na komentare na društvenim mrežama.

"Ko je rodio ovo dete? Ona se porodila pre samo šest meseci? Ako ste usvojili dete, zašto to ne kažete. Ako ne želite da kažete bilo šta, jednostavno u miru odgajajte svojih 100 klinaca. Prestanite da decu koristite kao klikbejt," jedan je od komentara.

Alek je kratko odgovorio "Treba da j*** ućutiš i gledaš svoja posla!".

Još jedan komentar je Boldvina razbesneo, "Moja prva reakcija je bila "Joj", ali to nije moja stvar i ako se oni vole i mogu da izdržavaju svu tu decu, onda neka ih Bog blagoslovi.'' Boldvin je na ovaj komentar odgovorio rečima "Mislim da bi ljudi jednostavno trebalo da kažu "čestitam", ili jednostavno da je*** ućute. To je to."

Na komentare ovakve vrste našalio se još ranije u jednoj TV emisiji ''Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe. Kada beba napuni tri godine i prestane da bude "automat za radost" kao što je bila, pogledamo se i kažemo: "Vreme je da imamo još jednu".

Aleku je ovo sedmo dete, a u braku sa Hilari šesto. Najstariju ćerku dvadesetpetogodišnju Hilari je dobio u braku sa Kim Besindžer.