Nakon stravične nesreće na setu filma "Rust" u kojoj je Alek Boldvin slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins, a ranio režisera Džoela Sauzu, javnost pomno prati svaki pokret kako holivduskog glumca, tako i njegove porodice.

I dok su i njegov brat kao i njegova ćerka Hejli naišli na salvu kritika zbog nepromišljenih i po mišljenju mnogih, neempatičnih izjava i postupaka, Boldvinova ćerka Ajrlend poslala je ne samo snažnu poruku porodici nastradalih već i svom ocu, iako je poznato da godinama nisu u sjajnim odnosima.

ajraland boldvin stori
pritnscreen/instagram 

"Moja ljubav i podrška idu porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem misli ozdravljenja Džoelu Souzi", napisala je na svom Instagram storiju, a potom je za svog oca napisala sledeće:

"Da bar mogu da zagrlim svog oca posebno čvrsto danas", čime je potvrdila da su, na kraju dana, uprkos vređanjima i svemu što je bilo između njih porodični odnosi na prvom mestu.

ajrland boldvin podrzala je oca
Instagram 

Podsetimo, Ajrland je svojevremeno optuživala svog oca za nasilje, pa čak i pustila u javnost audio snimak u kojem je Boldvin vređa i naziva "nezahvalnom svinjom".

Alek ju je dobio u braku sa Kim Bejsinger, od koje se razveo 2002. godine, a nakon mukotrpne borbe za starateljstvo, sud je ipak doneo odluku da će se o ćerki brinuti zajedno.

kim bejsinger i alek boldvin
Shutterstock 

To nije bilo dovoljno da se čuveni skandal-majstor smiri. Njegove ispovesti i žalbe o tome da Kim ne poštuje odluku suda i da mu ne dozvoljava da vidi ćerku, bile su brojne. Ipak, Alek je vremenom uspeo da izgladi odnose sa ćerkom.

Ajrland danas ima 26 godina i bavi se manekenstvom i glumom, a još njenih fotografija možete pogledati u galeriji na kraju teksta. 

Instagram Ajrland Boldvin