Ceo svet je još u šoku zbog ubistva na setu filma "Rust" u Novom Meksiku, ali izgleda ne i Hejli Biber, odnosno nekada Boldvin, iako je akter nemilog događaja niko drugi do njen rođeni stric Alek Boldvin.

Ona je sinoć snimljena kako nonšalantno uživa sa najboljom prijateljicom Kendal Džener i sa svojim suprugom Džastinom na utakmici Lejkersa, i usput pozira fotografima sa širokim osmehom na licu.

Doduše, neko bi rekao da Boldvin više nije, s obzirom da je uzela muževljevo prezime, pa što bi se i potresala? A, ruku na srce, manekenka se jeste oglasila na svom Instagramu odmah nakon vesti sa tužnom, gotovo srceparajućom porukom podrške nastradalima.

hejli biber stori
pritnscreen/instagram 

"Šaljem svu ljubav porodici Haline Hočins. Ovo je zaista nezamisliva i razarajuća tragedija. Moje misli su takođe iz Džeola Sauzu dok se oporavlja. Srce mi je slomljeno zbog svih", napisala je na svom storiju.

Zapravo, pitanje da li bi i to napisala da je nisu žestoko osudili na mrežama, jer iako su vesti o nesreći preplavile medije, Hejli je najpre postovala slike i snimke sa maskenbala, a čak i nakon što je pokušala da se "opere" porukom podrške, nastavila je provod na utakmici Lejkersa.

hejli biber stori
pritnscreen/instagram 

Hejli je inače ćerka Alekovog mlađeg brata Stefana koji je takođe glumac, a baš iz razloga jer se manekenka nekad dičila svojim prezimenom na sva usta, kritike ljudi bile su žešće nego ikad.

"Još jedna poruka podrške pro-forme", "Slomljenog srca, ali utakmicu ne propušta", "Kakav god da je njen odnos sa Alekom, ipak je ovo porodica, i mogla je da pokaže makar malo poštovanja", "Nije da je Alek hteo namerno nekog da ubije, ovakvo ponašanje njegove bratanice je jednostavno neprihvatljivo", "Još jedna slavna ličnost koja se izvinjava ili podržava samo zato što tako treba, bez da iole razume ozbiljnost situacije", "ništa se ne bi dogodilo da si propustila utakmicu, porodica je valjda sada broj jedan"... pisali su na mrežama.

Podsetimo, na setu filma "Rust" Alek Boldvin usmrtio je Halinu Hačins nakon što mu je dat pištolj u kome se nalaze pravi meci, a Džoel Suza, režiser filma, takođe je povređen i proveo je nekoliko sati u bolnici, ali je pušten kasnije iste večeri.