Glumac Alek Boldvin danas se našao u centru pažnje nakon nesrećnog slučaja koji se dogodio na snimanju filma.
Naime, glumac je usmrtio snimateljku Halinu Hačins, dok je reditelja Hoela Souzu ranio iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima".

Da je Alek Boldvin slomljen moglo se videti na prvim fotografijama koje su iscurele u javnost, a glumac ih nije komentarisao. Sada se i prvi put oglasio povodom incidenta na svom Tviter nalogu.

"Nema reči kojima bih mogao da opišem moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo. U potpunosti sarađujem u policijskom istrazi na rešavanju kako je došlo do ove tragedije", rekao je glumac, pa dodao da mu je veoma žao zbog njene porodice.

alek boldvin
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"U kontaktu sam sa njenim mužem, pružam podršku njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu", zaključio je Alek.

Instagram Halina Hačins

Podsetimo, Alek je nekoliko sati pre incidenta na snimanju objavio fotografiju umornog lica, a njegova supruga Hilarija Boldvin, koja je pričala sa njim preko fejs tajma, potvrdila da je Boldvin izgledao preumorno i da je imao velike podočnjake.

Producentska kompanija saopštila je da je cela glumačka ekipa potresena današnjom tragedijom i upućuju njihovo najdublje saučešće Halininoj porodici i voljenima.

"Zaustavili smo produkciju filma na neodređeno vreme i u potpunosti sarađujemo sa istragom policije Santa Fea", pisalo je u objavi.

Ova istraga ostaje otvorena i aktivna, a u vezi sa ovim incidentom nisu podignute optužnice.