Holivudski glumac, kojeg čitavog života prate brojni skandali, postavio je sliku na Instagramu samo tri sata nakon što se dogodio jeziv incident. Alek Boldvin ubio je snimateljku u improvizovanoj crkvi na setu i ranio je reditelja filma Hoela Souza, a njegove reči samo tri sata pre nesreće govore koliko se glumcu nije odlazilo taj dan na snimanje.

On se putem svog Instagram storija obratio svojim pratiocima i vidno umoran, poručio:

alek boldvin-
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Povratak na posao. Čoveče, iscrpljujuće je - napisao je glumac na fotografiji.

Na ovoj objavi, Alek je bio u kaubojskom kostimu sa šeširom, dok je u jednoj ruci držao jaknu. Iako se videlo da se glumac oseća preumorno, ova fotografija je ubrzo nakon nesreće obrisana.

Nedugo i pre njegovog posta na Instagramu, Alek Boldvin je razgovarao preko fejs tajma sa svojom suprugom koja je na svom Instagram storiju potvrdila da je Boldvin izgledao preumorno i da je imao velike podočnjake.

alek boldvin
Instagram 

Podsetimo, policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prve fotografije Aleka Boldvina nakon nesreće pokazuju da glumac izgleda razoreno i da ne prestaje da plače.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni. Sve se desilo na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od Santa Fe.

alek boldvin
Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.