Ćerka slavnog, bivšeg para Kim Besindžer i Aleka Baldvina, Ajrland Baldvin (25) dobro je poznata po svojoj sklonosti da objavljuje golišave fotografija na Instagramu, ali to joj nije pomoglo za lansiranje karijere.

Manekenka se često skida čime oduševljava pratioce kojih ima oko 670.000 što je mali broj jer to radi godinama i s obzirom na druge poznate dame koje se tako promovišu pa sakupe milione obožavatelja.

To joj je donelo saradnje s nekim modnim brendovima u čijim odevnim predmetima pozira na Instagramu, ali nije se baš pomakla napred s glumačkom karijerom.

ajrland boldvin
Instagram 

Odigrala je 10-ak uloga u serijama i filmovima, koji nisu ostvarili uspeh, a poslednja je bila kriminalistička drama "A Dark Foe". Golišavo i potpuno nago poziranje Ireland je napravilo i probleme s njenim ocem Alekom.

Slavni glumac joj je ostavljao sarkastične i nezadovoljne komentare na objavama što je privuklo pažnju javnosti. Jednom je pozirala u tangama na terasi zgrade u Njujorku.

"Izvini, ali šta je ovo?", upitao je, a komentar su lajkovali njegovi brojni fanovi koji se slažu s kritikama na račun manekenke. Oglasio se i Alekov brat i njen stric Vilijam Baldvin.

"Teška fotografija stricu Biliju za lajkovanje. Neprijatno", našalio se. Neki pratioci su komentarisali da je očito manekenki nedostajalo pažnje tokom odrastanja, a ona je ignorisala kritike i nije odgovorila ni ocu ni stricu.

Instagram Ajrland Boldvin

Ajrland je zbog toga ponekad pauzirala s golotinjom zbog koje su upadale u oči njenih 20-ak tetovaža. Navodno je jednu od njih posvetila i ocu, a radi se o francuskoj riječi ecureuil, odnosno veverica.

Američki mediji su otkrili da je to nadimak koji je dala tati. Ipak, njihov odnos je mnogo bolji nego u njenom detinjstvu.

Naime, mnogi pamte snimak s telefonske sekretarice, koja je procurila, a na njoj Alek svoju tada 11-godišnju ćerku naziva bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada ju je nazvao. Glumac se kasnije javno izvinio zbog incidenta i rekao da je sigurno time naštetio Ajrland.