Čini se da se još nisu stišale strasti nakon što je nedavno Koko Ostin, Srpkinja koja je udata za poznatog repera Ajs Tija, izjavila da još uvek doji njihovu petogodišnju ćerkicu, a već je ponovo uspela da šokira javnost.

Kontroverzna starleta objavila je na svom profilu fotografije malene Šanel Nikol nakon manikira, a petogodišnjakinja je imala nadograšene nokte sa kojim bi se slabo snalazili i dosta stariji.

Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju kritike ispod posta, a koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je ponovo dospela u žižu interesovanja svetskih medija.

Iako je potpuno normalno da devojčice u ovim godinama žele da budu kao njihove mame (sve smo mi isprobavale njhivoe cipele, šminku i slično), ipak neka crta bi trebalo da postoji, a to su upravo i pisali pratioci. 

"Ovo je zaista preterano, "Ja sa 30 ne fukncionišem sa ovolikim kandžama", "Šta je sledeće? Da joj nadogradiš trepavice, povećaš usne, a onda i grudi i zadnjicu?", "Sramotno", "Ovo je za socijalnu službu", "Čekaj, ti je istovremeno i dojiš i vodiš na francuski manikir? Pa odluči se"... pisali su na mrežama.

koko ostin sa ajs tijem i cerkom
starzfly/Bauergriffin.com / The Mega Agency / Profimedia 

Ajs Ti, muž Koko Ti, na kraju se oglasio ovim povodom:

"Podržavam Koko u tome što joj dozvoljava da lakira nokte. Pravilo broj 1 na internetu je - ne obraćaj pažnju šta drugi pišu. Obraćaj pažnju na ljude koji su zaista u tvojoj blizini. Svaka kuća ima svoj lični Ustav. Naš je takav da je dozvoljeno lakirati našoj ćerki nokte",  zaključio je.

Podsetimo, Koko je nedavno izjavila:

"Šanel i dalje voli moje grudi. Dojenje je bitan momenat koji povezuje majku i dete", a potom dodala da njena ćerka obožava hamburgere i meso u globalu, ali da joj je njeno mleko i dalje omiljena užina s vremena na vreme.

"Zašto bih joj onda to uskraćivala? Ukoliko to više ne bude želela, u redu. Ali za sada ne želi da stane", objasnila je nekadašnja glumica i model za Us Weekly.

koko ostin sa cerkom
printscreen/instagram 

Ovo nije prvi put da je Koko završila na meti kritika zbog dojenja. Prošle godine, Ajs - Ti ju je javno branio nakon što je dojila njihovu četvorogodišnju devojčicu u javnosti. "Ona je uvek bila bliska sa svojom mamom. To je posebna veza", rekao je tada Ajs i dodao da Šanel još uvek spava sa njima u krevetu, iako moraju da pažljivo planiraju sek***ne aktivnosti jer im nije uvek slobodan krevet samo za njih.