Ćerka preminulog kralja popa Majkla Džeksona, danas 23-godišnja Paris Džekson plenila je pažnju pojavivši se na izložbi časopisa Vogue. 

Povodom stote godišnjce magazina prijem je održan u pariškom muzeju Palais Galliera, a svi pogledi su bili uprti u nju.

Pevačica se pojavila u prozirnoj suknji od tila koju je ukombimovala s tesnim korsetom, a neki nisu bili sigurni da li uopšte nosi ikakav donji veš ispod suknje jer je izgledalo kao da ispod suknje nema ništa.

paris dzekson
Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia 

Majkl je Paris, baš kao i starijeg sina Princa, dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Devi Rou.

Nakon što su joj roditelji rasinuli, danas uspešna manekenka, muzičarka i glumica živela je s ocem sve do njegove smrti 2009. godine.

Majku je upoznala tek s 13 godina, a nedavno je progovorila i odnosu koji danas imaju, a koji je zapravo samo prijateljski.

paris dzekson
Instagram 

Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila zavisna o drogama i da je nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život zbog emocionalog bola koji nije mogla da podnese.

Paris ima više od 50 tetovaža po telu, od kojih je dve posvetila bratu, dok je njih čak devet u napravila u sećanje na pokojnog ocu. Iako joj je otac ostavio bogatstvo, želi sama da ostvari svoju karijeru modela, pevačice i glumice.

paris dzeskon sa bratom
prinstscreen/youtube