Iako važi pravilo da nekadašnji top modeli među kojima su, primera radi, Naomi Kembel, Sindi Kraford i Hajdi Klum nikada neće imati dostojne naslednice, to je demantovala lepa Leni Klum koja je lepotom zasenila čak i slavnu majku.

20 godina nakon što je pistama šetala Hajdi sad to radi i njena ćerka, a nedavno se našla čak i na naslovnici nemačkog "Glamura" i "Voga". Komplimenti nisu izostali, a mnogi su mišljenja da je sve najbolje nasledila od slavne majke, ali i da je njeno lice jedno od najlepših na svetu.

Istina je da ju je Hajdi skrivala od očiju javnosti 16 godina, a tek je od prošle godine počela redovno da objavljuje fotografije sa njom na svojim društvenim mrežama.

Iako ima samo 17 godina, ređa uspeh za uspehom u modnom svetu, a previđaju joj da će od sve dece slavnih manekenki jedino Leni ostvariti uspeh kakav je doživela njena majka.

Sada je Leni još jednom podigla prašinu kada se pojavila na premijeri Netfliksovog ostvarenja "The Harder They Fall" ruku pod ruku sa nekadašnjim očuhom Silom, uz koga je odrasla i koji ju je prihvatio kao rođeno dete.

leni klum sa silom
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zapravo, biološki otac mlade manekenke je italijanski milijarder Flavio Brijatore kog je upoznala tek sa 14 godina, te iako su u dobrim odnosima, Hajdi je često isticala u brojnim intervjuima da je jedina očinska figura u Leninom životu bio poznati muzičar Sil sa kojim je bila u braku 8 godina.

leni klum na premijeri filma za koji je sil radio muziku
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Leni je sa muzičarem ostala u kontaktu, a iako se šuškalo da nije bila za vezu njene majke sa 16 godina mlađim muzičarem iz nekada popularnog benda "Tokio Hotel" Tomom Kaulicem, u intervjuu za "Vog" priznala je da je zapravo ona ta koja je sve vreme sa njim planirala i veridbu i venčanje, te da ga jako ceni i poštuje.

Sil je izmeđuostalog i radio muziku za Netfliksov film, a njegova nekadašnja pastorka ponosno ga je podržala. Međutim, dugonoga lepotica prikovala je za sebe sve poglede potvrđujući da "jabuka ne pada dalje od drveta", odnosno da je nasledila i majčinu lepotu i harizmu.

leni klum na premijeri netfliksovog filma
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lepotica se odlično snalazi pred kamerama uprkos tome što nema mnogo godina, te je nasmejano pozirala fotografima sa osmehom od uha do uha. Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li će lepa Leni zaista "prešišati" slavnu majku lepotom.

Starpix / AFP / Profimedia, People Picture / Shutterstock Editorial / Profimedia Leni Klum