Kejt Mos, Sindi Kraford, Monika Beluči i Hajdi Klum samo su neka od imena koja su obeležila celu jednu eru kada je reč o manekenstvu, a da se geni prenose s generacije na generaciju, dokazuju njihove naslednice.

Ćerka slavnih modela rešile su da krenu stopama svojih majki, te tako danas na revijama i naslovnicama modnih magazina možemo videti Belu i Điđi Hadid, Kaju Gerber, Lili Dep Rouz i druge...

Pogledajte u nastavku čije ćerke su rešle da se oprobaju u modelingu... 

Điđi i Bela Hadid

Sestre Hadid nastavile su stopama svoje slavne majke Jolande Hadid, a mogli bismo reći da su ostvarile i uspešnije karijere od njeIako su esto bile na meti komentara da su uspešne i slavne zahvaljujući njihovoj poznatoj porodici, Điđi i Bela su razuerile mnoge jer do sada gotovo da ne postoji brend s kojim nisu sarađivela.

bela hadid
Splash News / Splash / Profimedia 

One su šetale na modnim revijama svih većih modnih kuća, a među njima nalaze se Prada, Versace, Gucci, Miu Miu, Louis Vuitton, Michale Kors… lista je zaista duga i impozantna. Sestre Hadid vladaju modnom scenom i muze su poznatim dizajnerima poput Donatele Versaće.

điđi hadid
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Kaja Gerber

Kaja Gerber ćerka je čuvene Sindi Kraford. Ona je već nekoliko godina u svetu manekenkstva zaštitno je lice brenda Marc Jacobs, i njihovog mirisa pod nazivom “Daisy”, a uz to što se bavi modelingom, ima i svoj klub čitalaca. Takođe je krajem feburala postala i zaštitno lice brenda Celine.

Kaja je šetala na modnim revijama svih većih modnih kuća, a njena uzlazna karijera tek je na početku. Pred njom je još mnogo poslovnih uspeha, a ne možemo a da ne primetimo i da neodoljivo podseća na svoju poznatu majku.

kaja gerber
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Lili Grejs Mos

Lili Grejs je ćerka čuvene Kejt Mos, a njihova sličnost je neverovatna. Ona je od skoro u svetu modelinga, krajem januara debitovala je na Fendi reviji i već je osvojila neka od najvećih imena u svetu dizajna, poput Miuccie Prade. 

Lili Dep Rouz

Ćerka Vanese Paradis i poznatog holivudskog glumca Džonija Depa, Lili Rouz, danas je i model i glumica, a uspešna je u oba posla. Ova mlada lepotica tečno govori engleski i francuski jezik, i prava je ikona stila. 

lili rouz
George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Deva Kasel

Starija ćerka Monike Beluči - Deva Kasel privukla je veliku pažnju kada se pre nekoliko meseci našla na naslovnici magazina Elle. 

Deva je, slobodno možemo reći krenula stopama slavne majke koja je bila i ostala muza čuvenog dvojca Dolce&Gabbana. Deva Kasel pleni lepotom gde god se pojavi, a pažnju je ukrala i na Nedelji mode u Parizu gde je bila jedna od najbolje obučenih zvanica Dior revije.

deva kasel
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Leni Klum

Leni Klum, ćerka slavne manekenke Hajdi Klum fotografisala se u aprilu  za naslovnu stranu magazina "Glamour Germany", 20 godina nakon slavne majke koja je tada krasila naslovnicu i tada je svima bilo jasno da je mlada devojka krenula stopama svoje slavne majke.

Leni se veoma lepo snalazi u modelingu, radi sve više kampanja, a ona i Hajdi nedavno su zajedno "krasile" naslovnicu magazina "Vogue". 

Hajdinoj naslendici predviđaju blistavu karijeru, a zbog njene lepote mnogi veruju da će uspeti da nasmaši slavu svoje majke.

lini klum
Starpix / AFP / Profimedia