Ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, mlada Lili-Rouz Dep plenila je izgledom na Festivalu u Torontu na premijeri filma "Wolf".

Lili-Rouz ima samo 22 godine, a već važi za modnu ikonu i čak je zaštitno lice poznate modne marke.

Mlada manekenka osvaja prirodnom lepotom koju je itekako imala od koga da nasledi, a zbog toga često nailazi na komplimente mnogih. Ipak u poslednje vreme neretko iznenađuje svojim modnim odabirom, a tako je bilo i ovaj put.

Lili je odabrala  ženstvenu, lepršavu haljinicu, koja je više ličila na spavaćicu, sa bretelama ukrašenu čipkom.

lili rouz dep
George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ono što je posebno svima zapalo za oko bio je deo koji je virio ispod suknje, a koji je veoma ličio na nekadašnje pidažme, ili negližee koju su dame nosile ispod haljina.

"Izgleda kao da je tek počela da se oblači", "Zaboravila da se obuče", "Lepa je, ali šta je ovo?", neki su od komenata na račun njenog izgleda.

Sve je upotpunila crnim salonkama, a frizuru namestila opušteno, uz upadljivu ružičastu mašnu u kosi. Lili je inače poznata kao neko ko retko nosi grudnjak, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Lili Rouz Dep danas je jedna od popularnjih manekenki.