Manekenka Lili Rouz Depp iako ima svega 22 godine veoma je uspešna u svetu modelinga, uprkos šuškanjima da je karijeru kupila i da je uspešna samo zahvaljujući slavnim roditeljima.

Mlada manekenka osvaja svojom prirodnom lepotom koju je itekako imala od koga da nasledi, a zbog toga često nailazi na komplimente mnogih.

Nedavno su je paparaci uslikali sa novim dečkom, pa je time javno stavila tačku da je zauzeta za druge muškarce.

Paparaci su je sada uslikali u šetnji ulicama Njujorka, a na sebi je nosila kratke traper pantalone i ljubičasti top. Lili Rouz Dep i u sportskom, opuštenom izdanju izgleda kao milion dolara, a mnogi su primetili da je zauvek odustala od nošenja grudnjaka

U galeriji pogledajte kako je Lili Rouz Dep šetala ulicama Njujorka:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Lili Rouz Dep danas je jedna od popularnjih manekenki.

Poznata je zbog slavnih roditelja koji su jedno vreme glasili za jedan od najljepših holivudskih parova. Džoni Dep i Vanesa Paradis upoznali su se 1998. u Parizu dok je Dep tamo snimao film. "Nosila je haljinu otvorenih leđa i u trenutku dok sam gledao njen vrat, okrenula se. Kada sam video njene oči sve je prestalo i odmah sam se zaljubio", rekao je Dep jednom prilikom o Vanesi od koje je  ćerka Lili Rouz nasledila lepotu.

dzoni dep
Shutterstock 

Zajedno su dobili ćerku Lili Rouz i sina Džona Kristofera, ali nikada nisu stali pred oltar. "Nikada nam nije trebao taj komad papira. Brak nema veze s papirom. Bojao sam se da ću uništiti njeno prezime. Ima tako dobro prezime da se nisam hteo mešati", u šali je jednom rekao glumac.