Lili Rouz Dep, ćerka je nekadašnjeg para, glumice Vanese Paradis i glumca Džona Depa.

Manekenka neobične lepote iako ima samo 22 godine već je veliko ime u svetu modelinga, uprskos govorkanjima da je karijeru kupila, odnosno da je uspešna samo iz razloga što je dete poznatih roditelja.

Naime, iako joj se ne može osporiti lepota, činjenica jeste kako su joj se prestižne kampanje i naslovnice servirale na tanjiru zbog poznatog prezimena, pa se nije morala previše naraditi za njih, baš poput kolegica Kendal Džener, sestara Hadid, Kaje Gerber i mnogih drugih.

lili rouz dep
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, Lili je često bila na meti kritika i zbog svoje mršavosti, a novnske stupce punila je i svojim golišavim kreacijama. Sada je ponovo u žiži interesovanja, ali zbog svog ljubavnog života. 

lili rouz dep bila je na meti kritika zbog mrsavosti
Shutterstock 

Iako se smatralo da je Lili singl, ispostavilo se da je u tajnosti držala vezu sa Ostinom Batlerom, glumcem kog je proslavila uloga u "Kerinim dnevnicima". Paparaci su ih nedavno uhvatili dok su razmenjivali strastvene poljupce i zagrljaje u javnosti.

lili rouz dep sa deckom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par se nije ustručavao ni jednog trenutka dok su razmenjivali nežnosti, i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede prolaznika.

Inače, Lili rouz pre njega zabavljala se sa glumcem Timotijem Čalametom sa kojim je često raskidala i mirila se, a kada su se pojavili navodi da manekenka ponovo ima nekog, svi su automatski pomislili upravo na njenog bivšeg dečka.

lili rouz dep i bivsi decko timoti calamet
Eric Catarina / Starface / Profimedia 

U aprilu ove godine, potvrdili su da su "ponovo zajedno i nikad srećniji", te su nove fotografije sa Ostinom došle kao grom iz vedra neba jer niko nije znao da Lili i Timoti nisu više zajedno.

 s