Slavni glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd.

Bila je to jedna od najružnijih brakorazvodnih parnica u Holivudu, a trajala je duže od njihovog braka od godinu dana.

Par se međusobno optuživao za varanje i fizičke obračune i nanošenje brojnih povreda, a Dep i njegovi advokati tvrdili su kako je Amber sve dobro isplanirala zbog slave i finansijske koristi.

Ona je tvrdila drugačije, odnosno da će dobijenih 7 miliona dolara donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu. Sada Dep pokušava da sazna da li je njegova bivša ispunila obećanje.

dzoni dep dobio presudu protiv amber hard
Shutterstock 

Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata i manipulativna laž koja je "od samog početka imala cilj da uništ Depa".

Navodno je bolnica još 2019. godine pisala Depovom poslovnom savetniku da glumica nije izvršila nikakvu donaciju.

Njujorški sudija sada je delimično usvojio zahtev koji će naterati Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Amber ispunila deo nagodbe.

Ako se ispostavi da Herdova nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

dzoni deo dobio tuzbu protiv amber hard
Shutterstock 

Podsetimo, zbog optužbi da je više puta pijan i drogiran zlostavljao suprugu, Dep je morao da podnese ostavku i odrekne se uloge Grindelvalda u nadolazećem nastavku filma "Fantastic Beasts".

Ipak, obožavatelji i njegove bivše partnerke stale su na njegovu stranu i jasno poručile kako one nisu imale takva iskustva s njim.

Amber je tada proglašena proračunatom lažljivicom i manipulatorkom, a i njoj je deo Holivuda okrenuo leđa.