Ko bi rekao da je simpatičan glumac Oven Vilson kog gledamo u brojnim komedijama u kojima uglavnom glumi dobrice i brižne likove, zapravo potpuno drugačiji od one slike koju je stvorio o sebi.

Fanove je potpuno iznenadila informacija da Vilson uporno ne želi da upozna svoju rođenu ćerku koja je nedavno napunila 3 godine.

Naime, on se svojevremeno 5 godina zabavljao sa umetnicom Varuni Vongsvirats, a pre tri godine dobili su ćerkicu Lajlu. Međutim, glumac nije želeo da ima išta ni sa bivšom devojkom, ni sa bebom, a čak je tražio i test očinstva.

Ironija je što uprkos dokazanom očinstvu, on i dalje ne želi da upozna ćerku, dok sa sinovima Robertom i Finom, koje je dobio s dve različite žene komunicira sasvim normalno i uobičajeno.

oven vilson ne zeli da upozna cerku
Shutterstock 

O svemu je nedavno progovorila i sama Varuni za Daily Mail.

- Istina je. Nažalost, nikada je nije upoznao - započela je umetnica.

varuni je podelila fotografiju cerke
pritnscreen/instagram 

Pitanje se postavilo nakon što je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografiju male Lajle i to povodom njenog trećeg rođendana.

Ona je pre dve godine u intervjuu potvrdila kako je preklinjala Ovena da se uključi u ćerkin život, ali on je to odbio.

cerka ovena vilsona
printscreen/instagram 

- Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo vlastitu kćerku - zaključila je Varuni, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Varuni Vongsvirats, bivša devojka Ovena Vilsona