NAJLEPŠU GLUMICU ĆERKA JE OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Sada je sud doneo odluku i da joj bivši više ne plaća alimentacije

Nakon što ju je napustila ćerka, Deniz Ričards šokirala je odluka suda kojom Čarli Šin više nije dužan da joj plaća alimentaciju.

Deniz Ričards je radila kao eskort dama
Paps4Real / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devedesetih je malo ko mogao ostati imun na čari Deniz Ričards.

Danas, iako je evidentno malo preterala sa botoksom, i dalje je među najlepšim glumicama svih vremena, a nedavno se ponovo vratila u žižu javnosti nakon što ju je starija ćerka optužila za zlostavljanje.

Naime, Deniz koja se povukla iz sveta filma da bi odgajala decu koju je dobila u braku sa Čarlijem Šinom suočila se sa ozbiljnim optužbama da je svoju ćerku zlostavljala, psihički i fizički maltretirala, izgladnjavala i slično, a Semi je o svemu progovorila na svom Tiktoku.

semi sin otkrila je da je majka zlostavlja na svom tiktoku
printscreen/instagram 

Nakon toga, saznalo se da je devojčica prešla da živi kod svog oca Čarlija sa kojim je oduvek imala dobar odnos, a bliski prijatelji glumice tvrdili su da je Deniz šokirana novonastalom situacijom, kao i da su glavni problem bila pravila koja njena buntovna tinejdžerka nije želela da poštuje.

carli sin sa cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Situacija se dodatno zakomplikovala i jer je sud doneo odluku da joj njen bivši suprug više ne duguje ni centa, odnosno, da više nije dužan da joj plaća alimentaciju, iako mlađa ćerka, Lola i dalje živi sa njom.

Glumica nije prisustvovala saslušanju u Los Anđelesu, a bliski izvori tvrde da ju je odluka zatekla kao i da smatra da "Šin manipuliše situacijom". Takođe je rekla da bi njen bivši suprug trebalo da plaća alimentaciju za svoju mlađu ćerku Lolu.

deniz ricards sa cerkom
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, izvori bliski Šinu tvrde da glumac ima stoprocentno starateljstvo nad Lolom, te da nije dužan da plaća alimentaciju.

"Šest meseci je znala kada je ročište i nije se udostojila da se pojavi", dodali su Šinovi prijatelji, dok je glumac odluku suda prokomentarisao sa: "Mislim da je ovo što se dogodilo apsolutno pošteno", a šta će dalje biti u ovom slučaju, ostaje da vidimo.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši