Devedesetih je malo ko mogao ostati imun na čari Deniz Ričards.

Danas, iako je evidentno malo preterala sa botoksom, i dalje je među najlepšim glumicama svih vremena, a nedavno se ponovo vratila u žižu javnosti nakon što ju je starija ćerka optužila za zlostavljanje.

Naime, Deniz koja se povukla iz sveta filma da bi odgajala decu koju je dobila u braku sa Čarlijem Šinom suočila se sa ozbiljnim optužbama da je svoju ćerku zlostavljala, psihički i fizički maltretirala, izgladnjavala i slično, a Semi je o svemu progovorila na svom Tiktoku.

semi sin otkrila je da je majka zlostavlja na svom tiktoku
printscreen/instagram 

Nakon toga, saznalo se da je devojčica prešla da živi kod svog oca Čarlija sa kojim je oduvek imala dobar odnos, a bliski prijatelji glumice tvrdili su da je Deniz šokirana novonastalom situacijom, kao i da su glavni problem bila pravila koja njena buntovna tinejdžerka nije želela da poštuje.

carli sin sa cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Situacija se dodatno zakomplikovala i jer je sud doneo odluku da joj njen bivši suprug više ne duguje ni centa, odnosno, da više nije dužan da joj plaća alimentaciju, iako mlađa ćerka, Lola i dalje živi sa njom.

Glumica nije prisustvovala saslušanju u Los Anđelesu, a bliski izvori tvrde da ju je odluka zatekla kao i da smatra da "Šin manipuliše situacijom". Takođe je rekla da bi njen bivši suprug trebalo da plaća alimentaciju za svoju mlađu ćerku Lolu.

deniz ricards sa cerkom
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, izvori bliski Šinu tvrde da glumac ima stoprocentno starateljstvo nad Lolom, te da nije dužan da plaća alimentaciju.

"Šest meseci je znala kada je ročište i nije se udostojila da se pojavi", dodali su Šinovi prijatelji, dok je glumac odluku suda prokomentarisao sa: "Mislim da je ovo što se dogodilo apsolutno pošteno", a šta će dalje biti u ovom slučaju, ostaje da vidimo.