Devedesetih malo ko je mogao ostati ravnodušan na lepotu glumice Deniz Ričards.

Muškarci su je obožavali, žene želele da izgledaju poput nje.

Međutim, lepa Deniz svoju karijeru uništila je problematičnim vezama, kao i turbulentnim brakom sa glumcem Čarlijem Šinom.

Verili su se 2001. godine, a venčali godinu dana kasnije, a u braku su dobili dve ćerke - Sem i Lolu. Razveli su se 2006. godine, a onda je Deniz otkrila da je Čarli bio izrazio nasilan prema njoj i deci, te da ju je terao na diskutabilne polne radnje i slično.

deniz ricards i carli sin nekad
Shutterstock 

Međutim, iako se godinama smatralo da je Šin glavni negativac, kako stvari stoje, ni Deniz nije ništa bolja, barem ako je suditi po rečima njene ćerke Sem. Naime, tinejdžerka je u videu koji je u međuvremenu postao privatan otkrila da da je konačno srećna nakon godina i godina u, kako kaže, "kući iz pakla".

carli sin i deniz ricards sa decom
printscreen/instagram 

Semi se odselila od svoje majke, a potom napisala na svom TikToku:

"Pre godinu dana: zarobljena u nasilnom okruženju, mrzela sam sebe, danima nisam spavala ni jela, nenormalno depresivna, mrzela sam školu i tako dalje..."

semi sin cerka deniz ricards i carlija sina
printscreen/instagram 

Zatim je dodala:

"Sada: konačno se iselila iz kuće iz pakla, imala spiritualno buđenje, imam dve mačke, srećna sam i sama, volim sebe i napustila sam srednju školu".

cerka deniz ricards tvrdi da je sada srecnija
printscreen/Tik Tok 

Iako se nije znalo sa kim je Semi živela, izvor blizak porodici potvrdio je da je devojčica tokom prošle godine bila sa Ričardsovom.

U korist tvrdnji ide i njen prošlogodišnji video u kom je izjavila da je "umorna od toga da njena majka pokušava da je istera iz kuće".

Međutim, izvor takođe kaže da je ovo veoma verovatno produkt tinejdžerskog besa i tipično ponašanje za ovaj uzrast, te da je Deniz imala normalna pravila koja Semi nije želela da poštuje.

"Deniz jako voli svoju ćerku i sve ovo joj jako teško pada", dodao je izvor za Page Six.

Sa druge strane, Čarli podržava svoju ćerku i tvrdi da je devojčica sjajno, te da je ovo sve upravo ono što joj je bilo potrebno.

carli sin sa cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da li je ovo sve samo tinejdžerski bunt ili u svemu ima i istine, ostaje da vidimo, ali sve bez pogovora će uticati na karijeru glumice koja se nedavno konačno vratila "pod svetla reflektora", odnosno, krenula da više snima i radi.