Bivši dečiji glumac Angus T. Džons javnosti je najpoznatiji kao Džejk iz serije "Dva i po muškarca" u kojoj je glumio bez prestanka od 2003. do 2013. godine s Čarli Šinom i Džonom Krajerom, a zatim i s Eštonom Kučerom.

A iako je nekad bio najplaćeniji tinejdžerski glumac u istoriji, otkako je napustio seriju koju ga je proslavila, povukao se iz glume i okrenuo veri te je, kako se tada pisalo u stranim medijima, ponovo otkrio hrišćanstvo.

Danas ima 27 godina i retko ga imamo priliku videti u javnosti, ali paparaci su ga ovaj vikend ulovili u Los Anđelesu. S velikom bradom, dioptrijskim naočarama i kapom na glavi, malo ko bi prepoznao nekad preslatkog dečaka koji nas je sve nasmejavao s malih ekrana, a sve poglede prikupila su i njegova bosa stopala.

kako danas izgleda decak iz dva i po muskarca
Shutterstock 

Angus je u glumi od malih nogu i prvu ulogu dobio je 1999. godine, kada je imao samo pet godina, a tada je glumio u filmu "Simpatico" sa Šeron Stuon i Nikom Noltijem.

Seriju u kojoj je od dečaka postao tinejdžer, a zatim i odrasli muškarac, kasnije je u jednom intervjuu žestoko osudio, a onda i priznao da dok je nije napustio, nije znao što znači biti dobar čovek.

"Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite da je gledate i punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima na vaš mozak, verujem da biste odmah prestali sa gledanjem takvog sadržaja. Nije moguće u isto vreme biti istinski pobožna osoba i učestovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči", rekao je bivši glumac u jednom intervjuu.

Osim hrišćanstva, otkrio je i druge vere.

"Protekle tri godine uključen sam u nekoliko verskih organizacija", ispričao je jednom prilikom za "People", a potom i priznao da je još uvek zainteresovan za glumu te da se nada kako će s vremenom povratiti staru slavu.

U galeriji pogledajte kako danas izgleda: 

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kako izgleda dečak iz "Dva i po muškarca" Angus T. Džons danas