Pre nekoliko dana svet je šokirala informacija da je poznata glumica Deniz Ričards zlostavljala svoju stariju ćerku Sem koju je dobila u braku sa Čarlijem Šinom.

Semi je sve iznela na svom TikToku, zbog čega su mnogi osuli drvlje i kamenje na poznatu glumicu.

"Pre godinu dana: zarobljena u nasilnom okruženju, mrzela sam sebe, danima nisam spavala ni jela, nenormalno depresivna, mrzela sam školu i tako dalje...", započela je izlaganje Sem.

semi sin o zlostavljanju
printscreen/instagram 

"Sada: konačno se iselila iz kuće iz pakla, imala spiritualno buđenje, imam dve mačke, srećna sam i sama, volim sebe i napustila sam srednju školu", pojasnila je tinejdzerka.

semi sin o zivotu nakon sto se iselila iz kuce deniz ricards
printscreen/Tik Tok 

U korist njenim tvrdnjama ide i njen prošlogodišnji video u kom je izjavila da je "umorna od toga da njena majka pokušava da je istera iz kuće".

Nakon toga usledila su pitanja sa kim je Sem sada, a iako se smatralo da živi sa svojim ocem Čarlijem, zapravo se saznalo da je iznajmila kuću sa svojim polusestrama, odnosno glumčcevom decom iz braka pre Deniz.

carli sin sa cerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su bili mišljenja da će cela situacija uticati na karijeru glumice koja je u poslednje vreme počela da snima više nego prethodnih godina.

"Deniz jako voli svoju ćerku i sve ovo joj jako teško pada", rekao je izvor za Page Six i dodao da je sve ovo verovatno produkt tinejdžerskog besa i tipično ponašanje za ovaj uzrast, te da je Deniz imala normalna pravila koja Semi nije želela da poštuje.

deniz ricards sa cerkom
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, Sem je sada potpuno okrenula ploču i zbunila pratioce objavom na Instagramu.

Naime, ispod fotografije napisala je da "ništa nije tačno" i pored stavila emodžije sa pečurkama i dugom.

Kako su se izmeđuostalog pokrenule i priče upravo o konzumaciji nedozvoljenih supstanci što Deniz koja se razvela od Šina izmeđuostalog i zbog toga, nije htela da dozvoli ni u kom slučaju, pratioci su ubeđeni da iza njenog "spiritualnog buđenja" stoji ništa drugo do konzumiranje pečuraka i drugih opijata zbog čega su zabrinuto komentarisali ispod objave.

semi sin na instagramu
printscreeen/instagram 

"Devojko, premlada si za pečurke", "Pržiš mozak kao tvoj otac", "Da li shvataš da si mogla majci da uništiš karijeru lažima", "Isto će završiti kao Čarli", "Sem, uopšte nije smešno, okrenula si ceo svet protiv majke, a nije te briga"...

Međutim mlada buntovnica nije odgovarala na koemntare, a šta je od svega istina ostaje da vidimo u narednom periodu.