Kralj skandala Čarli Šin ponovo puni medijske stupce. Nedavno je njegova ćerka Sem optužila svoju majku i glumčevu bivšu suprugu Deniz Ričards za zlostavljanje.

Iako javnost pomno prati turbulentan život zvezde "Dva i po muškarca", postoje i manje poznate zanimljive činjenice o njegovom životu.

Kada se glumac rodio odmah je pomodreo i gotovo je izgubio život. Lekar Irvin spasio ga je i nazvao ga je "plavom bebom".

Postao je buntovnik u tinejdžerskim danima pa su ga izbacili iz srednje škole nakon što je uhapšen zbog prevare s kreditnom karticom, a onda je izgubio i ponudu za stipendiju. 1998. je objavio knjigu "Mir mog uma2, ali ona više nije u prodaji.

carli sin
Shutterstock 

Šin je priznao da je bio veliki obožavatelj Majli Sajrus 2011., kada je doživeo nervni slom. Čak ju je i pozvao u svoju kuću, ipak ona ga je ljubazno odbila.

Takođe, gnjavio je ništa manje problematičnu glumicu Lindzi Lohan. Mislio je kako će joj biti odličan mentor i stalno je to spominjao u intervjuima sve dok nije morala da ga zamoli da prestane da toliko govori o njoj.

Čarli je poznat kao veliki zavodnik, ali to ga je i koštalo zdravlja. Pre šest godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je bila dijagnostikovana četiri godine ranije.

Navodno je spavao s više od 5000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer joj je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao polni odnos.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Čarli Šin

Glumac se našao u središtu pažnje 1990., kada je navodno upucao tadašnju devojku Keli Preston. On danas tvrdi da je ona sama opalila hitac u kupatilu, a povredilo ju je parče WC šolje, piše CBS News.

Ženio se tri puta, a danas ima petero dece - ćerku Kasandru Džejdu Estevez dobio je s Paulom Profit, ćerku Sem i Lolu dobio je s Deniz Ričards, a sinove, blizance Maksa i Boba s Bruk Muler od koje se razveo nakon dve i pol godine braka. Šin je 2013. postao deda, nakon što je njegova najstarija ćerka Kasandra rodila devojčicu.